2777
2789
عنوان

ورود اقایان‌ممنوع

140 بازدید | 8 پست

سلام خوبین. بچه ها من امروز موعد پریودم بود و الان که‌رفتم دستشویی متوجه یه ترشح صورتی رنگ شدم. چی میتونه باشه؟؟لانه گزینی ممکنه باشه؟

خدا جونم مواظب نینی کوچولوم باش سالم بغلش بگیرم. خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

خخخ بااین موضوع زود وارد میشن 😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

پریودیته

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ بااین موضوع زود وارد میشن 😁

میدونم چ‌کنم مجبورم اینو بنویسن ک بیان تو تاپیک جوابمو بدن

چرا من هیچوقت ترشح صورتی رنگ در خودم ندیدم 🤔🤔🤔

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
پریودیته

ترشحه ها خون نیست،

بعد من همیشه قبل پریود درد شدید میگیرم الان اصلا. خون هم یه ذره وجود نداره

چرا من هیچوقت ترشح صورتی رنگ در خودم ندیدم 🤔🤔🤔

منم برام عجیبه اولین باره دیدم

منم برام عجیبه اولین باره دیدم

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
میدونم چ‌کنم مجبورم اینو بنویسن ک بیان تو تاپیک جوابمو بدن

🙂

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤