2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیلای شمافقط خواهرمادرخوودت و همسرته؟کلاشیش نفر؟😂😂😂😂

چه بی ادبی خانوم واست متاسفم

منظورم این بود معمولا فقط ب اقوام درجه یک اعلام میکنن که شما گفتی ،دیگران ضرورت نداره بدونن

و منظوز مخفی کاری دروغی ک برا مسافرت و ...گفتین بود

خدا به همه مون درک و فهم و اخلاق اجتماعی بده ان شا الله

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
منم۱۳هفتممه میخوام بمونم تا بعد جنسیت

عزییییییزم مبارک باشه ان شا الله بسلامتی دنیا بیاریش و زندگیتون هر لحظه شیرین تر شه💓💓 راستش من ی بار سقط داشتم و الان میخوام تا غربالگری اول ب بقیه نگم ک اگه مشکلی بود خدایی نکرده نگران و ناراحت نشن

ولی حس میکنم اگه دیرتر بگم ناراحت میشن مخصوصا ب اجیم ک ۲۰ساله بچه نداره😔 و ممکنه فک کنه قصد و غرضی داشتم اخه طفلی خیلی زودرنجه

ان شا الله خدا قسمت همه کنه فرزند سالم و صالحش رو💓😍

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
روت شد واقعا همچین حرفی زدی 

بغل دستم نشسته بود یواش در گوشش گفتم.کسی غیر خودش نشنید....گاهی سربه سر مادرشوهرم میذارم،از این شوخی ها با هم داریم.مثلا میریم عروسی موقع برگشت بهش میگم مامان امشب خیلی خوشگل شدی میخوای بچه ها ( خواهرشوهر.برادرشوهرم)را ببرم خونمون امشب شما یکم خوش بگذرون ،بعد هر دو با هم میخندیم

خدایا شکرت   
واقعا همینو گفتی بهش؟؟؟😐😐😐🙄

بغل دستم نشسته بود یواش در گوشش گفتم.کسی غیر خودش نشنید....گاهی سربه سر مادرشوهرم میذارم،از این شوخی ها با هم داریم.مثلا میریم عروسی موقع برگشت بهش میگم مامان امشب خیلی خوشگل شدی میخوای بچه ها ( خواهرشوهر.برادرشوهرم)را ببرم خونمون امشب شما یکم خوش بگذرون ،بعد هر دو با هم میخندیم

خدایا شکرت