الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزییییییزم مبارک باشه ان شا الله بسلامتی دنیا بیاریش و زندگیتون هر لحظه شیرین تر شه💓💓 راستش من ی بار سقط داشتم و الان میخوام تا غربالگری اول ب بقیه نگم ک اگه مشکلی بود خدایی نکرده نگران و ناراحت نشن
ولی حس میکنم اگه دیرتر بگم ناراحت میشن مخصوصا ب اجیم ک ۲۰ساله بچه نداره😔 و ممکنه فک کنه قصد و غرضی داشتم اخه طفلی خیلی زودرنجه
ان شا الله خدا قسمت همه کنه فرزند سالم و صالحش رو💓😍
لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
بغل دستم نشسته بود یواش در گوشش گفتم.کسی غیر خودش نشنید....گاهی سربه سر مادرشوهرم میذارم،از این شوخی ها با هم داریم.مثلا میریم عروسی موقع برگشت بهش میگم مامان امشب خیلی خوشگل شدی میخوای بچه ها ( خواهرشوهر.برادرشوهرم)را ببرم خونمون امشب شما یکم خوش بگذرون ،بعد هر دو با هم میخندیم
بغل دستم نشسته بود یواش در گوشش گفتم.کسی غیر خودش نشنید....گاهی سربه سر مادرشوهرم میذارم،از این شوخی ها با هم داریم.مثلا میریم عروسی موقع برگشت بهش میگم مامان امشب خیلی خوشگل شدی میخوای بچه ها ( خواهرشوهر.برادرشوهرم)را ببرم خونمون امشب شما یکم خوش بگذرون ،بعد هر دو با هم میخندیم