2777
2789
عنوان

کبودی هپارین

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 67 پست
عزیزم امضاتو خوندم.ایشالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت.چند هفته مرده زایی داشتی؟؟منم داشتم ۳۴ هفته ...

شما تو این بترداریتون سرکلاژ کردین ؟من میترسم نمیدونم چرا همش میگمـباید منو سرکلاژ کنن بخاطر اچن زایمان و سقطهام همش ترس دارم توروخدا یکمـ منو نصیحت بکن ترس اونا هنوز تو دلمه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
هفته ۳۲داشتم دوقلو😭😭😭😭

سعی کن ویتامین سی زیاد بخوری.خون رو رقیق میکنه.بیشتر به پهلو چپت بخواب تا خونرسانی به نی نی خوشگلت بره بالا.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم گریه نکن.😓دوقلوهای گلت بهشتن.به فکر نی نی تو دلت باش‌.دختر بودن؟

نه دختر و پسر . یدونه هم هفته سیزده داشتم بخاطر هماتوم اونقدر خونریزی کرد که بچه رو هم اورد انداخت الانم که همش استرس که خدایا چجوری میشه اولین باره امپول میزنم و آسپرین 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
شما تو این بترداریتون سرکلاژ کردین ؟من میترسم نمیدونم چرا همش میگمـباید منو سرکلاژ کنن بخاطر اچن زای ...

آره سرکلاژ شدم گلم.ولی طبق تشخیص دکتر.چون سرویکسم کم بود طولش ۳۲ بود.طول سرویکست چند بود؟

جوجو جان الانم دوقلو داری؟اگه داری بهتره سرکلاژ شی.وگرنه اگه دکترت تشخیص نداده نمیخواد لازم نداری.فقط تا میتونی استراحت کن.کار سنگین یا پیاده روی شدید نکن.بیشتر دراز بکش.فاصله بارداریات چقدر بوده؟؟

آره سرکلاژ شدم گلم.ولی طبق تشخیص دکتر.چون سرویکسم کم بود طولش ۳۲ بود.طول سرویکست چند بود؟

دیدی من هی میگم باید سرکلاژ شم . توی ان تی ۳۵بود حالا گفته واژینال میفرستمت دقیق بگن . شما هفته چند سرکلاژ شدین ؟من میترسم دیر کنن هفته ۱۴هستم

جوجو جان الانم دوقلو داری؟اگه داری بهتره سرکلاژ شی.وگرنه اگه دکترت تشخیص نداده نمیخواد لازم نداری.فق ...

نه الان یدونه هست مال شما الان دوقلو هستن ؟مرده زایی که ۹۴داشتم و اون یکی هم ۹۶

نه دختر و پسر . یدونه هم هفته سیزده داشتم بخاطر هماتوم اونقدر خونریزی کرد که بچه رو هم اورد انداخت ا ...

نترس عزیزم چیزی نمیشه.ایندفعه یه نی نی سالم و خوشگل میاد بغلت مطمئن باش.آسپرین و هپارین برا همین چیزاس.توکلت به خدا باشه خانمی.

نترس عزیزم چیزی نمیشه.ایندفعه یه نی نی سالم و خوشگل میاد بغلت مطمئن باش.آسپرین و هپارین برا همین چیز ...

توروخدا ببخش تو تاپیکت غیر موضوع میحرفم انگار یه همدرد پیدا کردم با شرایط خودم

نه عزیزم من هر دوتاش یه قلو بودن.دکترم دوقلوهارو حتما سرکلاژ میکرد.ما دوقلویی ارثی نداشتیم وگرنه دلم میخواست داشته باشم.

توروخدا ببخش تو تاپیکت غیر موضوع میحرفم انگار یه همدرد پیدا کردم با شرایط خودم

نه عزیزم این چه حرفیه.راحت باش.

دیدی من هی میگم باید سرکلاژ شم . توی ان تی ۳۵بود حالا گفته واژینال میفرستمت دقیق بگن . شما هفته چند ...

نترس تا هفته ۲۰ وقت داره.برا راحتی خیالت به دکترت بگو سرکلاژ میخوام حتما.

نگین جان لطفا بهم دومورد سرکلاژ بگو که هفته چند انجام دادی و سونوی واژینال رفتی یانه

فاصله بارداریات خوبه نگران نباش.رحمت آمادگیشو داشته

نترس تا هفته ۲۰ وقت داره.برا راحتی خیالت به دکترت بگو سرکلاژ میخوام حتما.

اخه اصرار کنم انجام میدن ؟الان کمردرد زیاد دارم با تیر کشیدن واژن