2777
2789
عنوان

توسل به امام زمان برای بارداری😊

1369 بازدید | 40 پست

چند روز بیشتر به نیمه شعبان و تولد آقای عشق نمونده...

بیاین بهشون توسل کنیم تا واسطه ی ما و خدا بشن برای حاجتای دل مون.

بیاین با دل شکسته ازش بخواهیم عیدی مارو هم بده!

من خودم نذر کردم ...برای هر نیمه ی شعبان از این به بعد...تا زمانی که زنده هستم...

آقا جان روسفیدم کن

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

ان شاءالله

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نذر کردم خدا العی جواب همرو بده .آقا جونم تورو خدا ی نگاهی هم این طرف بنداز قربونت بشم دلم گرفته دو ساله منتظرم دلم میخاد بچمو بعل کنم و به شوهرم بگم برو واسش مای بی بی بخر خدایا به منم ی نگاه بنداز خسته شدم از بس حرف شنیدم

من سه ماه پیش خواب دیدم زایمان کردم یه پسر ریبا...من به همسرم گفتم اسمشو بذاریم مهدی بعد بچه صحبت میکرد...گفت من مهدی موعود منجی عالم بشریت هستم(قصد بارداری ندارم)

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
منم نذر کردم خدا صلاح دونست بهم نی نی بده شربت پخش کنم تولد امام زمان انشالله دامن همه منتظرا سبز بش ...

نذرت قبول گلم

منم نذر کردم چیزی بخرم و پخش کنم

ایشالا خود آقا بهمون نظری کنه

من سه ماه پیش خواب دیدم زایمان کردم یه پسر ریبا...من به همسرم گفتم اسمشو بذاریم مهدی بعد بچه صحبت می ...

آخی

ایشالا هر وقت صلاح تونه باردار بشین

اقاجان به ماهم عيدي بده😭

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
منم نذر کردم خدا العی جواب همرو بده .آقا جونم تورو خدا ی نگاهی هم این طرف بنداز قربونت بشم دلم گرفته ...

ای به قربون دلت

من مطمعنم به زودی مادر میشی

منم نذر کردم.. انشالله امیدمون ناامید نشه😔😔

ایشالا خود آقا با یک نگاه دامن مون رو سبز می کنه

ازش عیدی بخواهیم که عید نزدیکه