2777
2789
عنوان

درست کردن کیک مرغ واسه صد نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 37 پست
از سس خوشمزه کم نذار . برو سس هزار جزیره بگیر و سس فرانسوی  مخلوط کن با مایونز . محشر میشه

شما استفاده کردی ؟

نسبتاش چجوریه ؟

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
عزیزم  ممنون از دعای قشنگت  اگه قابل باشم چشم حتما از خدا می خام به آرزو هات برسی

دستت درد نکنه عزیزم.راستش من بابام وضع مالیش خیلی خوبه ها خداروشکر ولی خودم بیکارم پولی دستم نیست برای نذری در حجم بالا.ارزومه از این بیکاری در بیام.میشه در حال اماده کردنش برام دعا کنی؟؟؟بخدا منم تو نمازام دعات میکنم

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه  ممنون از راهنماییت

قربونت

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
دستت درد نکنه عزیزم.راستش من بابام وضع مالیش خیلی خوبه ها خداروشکر ولی خودم بیکارم پولی دستم نیست بر ...

ای خدا برای تو آسونه ...یه کاری براش جور کن که کرور کرور نذری بده و سفره پهن کنه از این سررررر تا اون سررررر 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
دستت درد نکنه عزیزم.راستش من بابام وضع مالیش خیلی خوبه ها خداروشکر ولی خودم بیکارم پولی دستم نیست بر ...

چشم گلم 

خدا ان شاءالله کمکت کنه 

سیب زمینی شبیه الویه کنه  می خام لاکچری باشه چون واسه امام زمان علیه السلام هست و اینکه همسرم ...

ببین من برا تولد پسرم دوستاش بودن سه تا سینه آب پز کردم با کاهو و گوجه خیار شور ۲۰ تا ساندویچ کوچیک شد شد اگه میتونی چهارتا تا مرغ دیگم بگیر تقریبا دوازده نفری یه مرغ کامل،  دیگه مرغتو بپزی یک کیلو که بیشتر گوشت در نمیاد ازش، برا همین میگم سیب زمینی بریز،  آب پز کن نگینی خوردش کن

شما استفاده کردی ؟ نسبتاش چجوریه ؟

چشمی !

ولی برا تولد دخترم زدم معرکه شد. من ماست نزدم اصلا . عوضش رفتم سه چهار نوع سس مخلوط کردم . چیلی و مایونز و هزار جزیره و فرانسوی و ساندویچ

همشون مارک کاله

اینم تبلیغ😂😂😂😂

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
الهی خدا صد برابرش رو به زندگیت بده.برام میشه دعا کنی برم سر کار پول دستم بیاد منم نذری بدم؟😢

هرشب سوره مزمل و ذاریات رو بخون 

نمازت هم قضا نشه خیلی زود کار خوب پیدا میکنی 

من برای شوهرم خوندم زودی دوسه تا کار پیدا کرد

ببین من برا تولد پسرم دوستاش بودن سه تا سینه آب پز کردم با کاهو و گوجه خیار شور ۲۰ تا ساندویچ کوچیک ...

چهار تا دیگه هم مرغ  می خاد 😧😧😧

سیب زمینی بد مزه نمیکنه ؟

چشمی ! ولی برا تولد دخترم زدم معرکه شد. من ماست نزدم اصلا . عوضش رفتم سه چهار نوع سس مخلوط کردم . چ ...

اندازه ها رو یادته ؟

ای خدا برای تو آسونه ...یه کاری براش جور کن که کرور کرور نذری بده و سفره پهن کنه از این سررررر تا او ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ایشالا ممنونم😍

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست