2777
2789
عنوان

حالم بده..داستانو می نویسم از اول بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازگیا با چند نفر از بچه هامون همنشین شده بود ک واقعا انسانای بد ذاتین و دوست پسر باز..گفتم خواهشا بذارشون کنار اینارو..و اون یکی دوستم توی راهش داشته میرفته ک میفهمه یکی از این دخترا ک دوست صمیمیم باش همنشین شده میفته دنبال پسرا..حسابی عصبی شدم از دست دوستم

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
کلی از دستش حرص خوردم خودمو ب اب و اتیش زدم از این کارا نکنه ولی فک. میکرد من بدشو میخوام و همش بهم ...

بعد اون صحبتم مادرش خیلی بی تفاوت بود و اونگار ن اینگار چیزی شده و همه چیزو انکار کرد و گفت بابا دروغ گفته بت و داداشش چنگ انداخته رو دستش ولی از لحنش معلوم بود دروغ میگه

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

همه ی هممممممه ی کسایی که و بزرگسالی بهشوم گفتن پدرمادر واقعی شون نیستن و... دچار یه بحران روحی و اخلاقی شدیدی شدن بلا استثنا. 

برای همین نتیجه میگسریم از همون کوچیکی باید بگن بچه

مطب گردی 

بابا حوصله داری وقتی خودش نمیخواد کمکش کنی خو نکن

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

تا اینکه زدم ب سیم اخر و گفتم اخه چرا با اینا دوستی فلانن بهمانن گفت ن و خوبن من میخوام مشکل یکیشونا حل کنم هرچی ازش خواستم بگه مشکل اون چی بوده بم نگفت و منو پیچوند