2777
2789
عنوان

حالم بده..داستانو می نویسم از اول بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 45 پست
تو برنامه ماه عسل ی خانمه اورده بودن 😒 .احمق دیوانه با کنج کاویش گند زد به زندگی هم خودش هم خانواده ...

چراندیدم من حیف شد   

هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدا فهمیدم ک مشکل دختره این بوده ک ی پسری از تو خیابون ازش عکس گرفته و گفته ک اگه با من دوست نشی عکستو پخش میکنم..مسلما اینکه دختره دروغ گفته چون مگه با عکس تو خیابون میشه کسیو تهدید کرده اما دوست احمق من باور کرده😨😭

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

ممنون میشم لایکم کنی😘

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

چند روز پیش هم خیلی ناراحت بود اومد مدرسع..چندتا از فامیلش فوت کرده بودن و نیمه شبی هم پدرو مادرش راه افتادن ب سمت جنوب😭

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
چی کرد مگه؟

گفت چن سال پیش برنامهدماه عشلو نگا کردم 

دیدم دوتا خانواده اوردن که بچه هاشون جابجا شدن 

بعد ۱سال ۶ ماه فهمیدن .خلاصه ابن زنه هم گفت ک فضولیم گل کرد که چرا بچه بزرگم شبیه ما نیست😒 

خودشو شوهرش آزمایش دادن بله بچه خودشون نیست 

البته بعد ۱۰ سال فهمید.رفتن اون بیمارستانی که زایمان کردن گفتن ک سه تا پسر اون روز ب دنیا اومده یکیش ک شما دوتای دیگه 😧 .اینم آدرس اون دوتا رو در میاره 

میره سراغشون .میگن بچه شبیه پدر مادرش میشه ..حالا بچه اون خانواده شبی همین خانمی ک اوردن ماه عسل اون وخ این پیر بزرگ کرده شبی اون خانم دیگه ..سر این مسئله قرار میزارن همو میبینن که شبش بابای اون خانواده سکته میکنه میمیره .و قرار شد که خانواده نزدیک هم زندگی کنن 😕😕 .

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔

و اینکه منم چون ازش خیلی ناراحت بودم و نصیحتش کرده بودم حرفای بدی بهم زد و منم گفتم دوستیمون همینجا تموم بشع بهتره..اونم بلافاصله بعد قهرمون رفته ب اون دختره گفته ک من بهش گفتم دوست پسر باز😨😬😠😔و اینکه اون دختره هم اومده ب من میگه ک تهمت زدی و فلان. ب اون دختره هم ک ازش شنیدم ک افتاده دنباله پسرا با اونم گفته بود ک چرا اینو ب بقیه گفتی و اینا و منم ب اون فول داده بودم ک ب کسی نگم و اونم بامن رابطش بد شده ب گمونم😔😩

حالا من موندم واقعا چیکار کنم دختره ب گمونم میخواد دوست منو بکشونع تو منجلاب و یکار کنه ک با اون پسره دوست بشع😔😓دخالت نکنم?اگه رفت قاطی معتادا یا خودشو کشت یا رفت قاطی پسرا من تا اخر عمرم عذاب وجدان نمیگیرممم😭😭

حالا من موندم واقعا چیکار کنم دختره ب گمونم میخواد دوست منو بکشونع تو منجلاب و یکار کنه ک با اون پسر ...

من باشم ولش میکنم گمشه بره بدرک لیاقتش هموناس وقتی تماما تلاشتو کردی بجایی که قبول کنه حالا نکردم بازم بدرک بره به اونا بگه چی گفتی یعنی چی؟بزار بره همون لاشی بشه اه اصابم خورد شد اینا چه دوستایین دیگه 

من باشم ولش میکنم گمشه بره بدرک لیاقتش هموناس وقتی تماما تلاشتو کردی بجایی که قبول کنه حالا نکردم با ...

اعصابم خیلی خرده از دستش بی معرفت

اعصابم خیلی خرده از دستش بی معرفت

تو کاراش دیگه دخالت نکن تو همه تلاشتو کردی اگه هنوزم جا هس بش کمک کن اگه  قبول نکرد ولش کن چون چن روز دیگه همه دشمنت میشن باید یکی بیاد به خودت کمک کنه