2777
2789

امشب شوهرم میخواد بیاد خونمون یک طرز تهیه قرمه سبزی بگین بووش تا تو کوچه بره😁😁😁😁😁😁چه ادویه هایی بزنم خوش طعم بشه

❤❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیست  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من همیشه ی خورده دنبه چرخ شده و مقدار کمی شنبلیله خشک به قرمه سبزی اضافه میکنه 

خورده دنبه از کجا بیارم 😭

❤❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیست  

تمبر هندی قد یکی دوتا قاشق تو ابجوش قانی کن و تخماشو بگیر بعد بزن تو قرمه سبزی ببین جی میشه

البته ترشی تمبر هندی ها

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

حتما چندتا لیمو بنداز توش تلخ نباشه که قرمه به فنا میره 

(رنگ لیمو ها هرچی روشن تره باشه یعنی تلخ نیس)

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  

پیاز داغ کن گوشت توش حسابی تف بده فلفل سیاه بزن کاری زردچوبه و نوک چاقو دارچین.

یه قاشق شنبلیله بزن توش تفت بده یه قاشق کوچیک رب بزن تفت بده سبزی قورمه سرخ شده رو بریز و تفت بده آب بریز ۴ ۵ ساعت بپزه بعد لوبیا پخته و لیمو عمانی و نمکشو بریز بزار قشنگ جا بیوفته

💏
تمبر هندی قد یکی دوتا قاشق تو ابجوش قانی کن و تخماشو بگیر بعد بزن تو قرمه سبزی ببین جی میشه البته ت ...

تمرهندی ندارم قرقورت اب شده داریم از اونا بریزم

باید با شعله ملایم سبزیش رو خییییییییلی سرخ کنی که سیاه بشه ولی نزار بسوزه که طعمش بد میشه 

من قرمه سبزیام معروفه همین امروزم درست کردم عالی شد

بعدم هروقت بخوام برا ناهار درست کنم از شب قبل میزارم بپزه که حسابی جا بیفته شماهم برا شام میخوای بپزی زود برو دست بکارشو تا حسابی جا بیفته 

ادویه هم لیمو عمانی و زردچوبه و یکم فلفل سیاه و نمک میزنم بنظرم خوب شدن قرمه سبزی بستگی به سرخ کردن سبزی داره نباید خسته بشی و بگی دیگه بسه باید قشنگگگگ بزاری سرخ بشه که رنگش به سیاهی بزنه ـنکته بعدم خوب جا افتادنش هست 

موفق باشی

وای الان ساعت ۲ ظهره 

میخوای قرمه بزاری که تازه بوشم بیرون بره؟؟😐😐😐😐

من اصلا زیر ۲۰ ساعت زیر خورشت رو خاموش نمیکنیم 

مخصوصا قرمه سبزی😐😐😐😐😐

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
سبزیتو سرخ کن کامل شنبلیه خشک یکم بریز تو قرمه ات بزار خوب جا بیفته

شنبلیه خشک نداریم😢