باید با شعله ملایم سبزیش رو خییییییییلی سرخ کنی که سیاه بشه ولی نزار بسوزه که طعمش بد میشه
من قرمه سبزیام معروفه همین امروزم درست کردم عالی شد
بعدم هروقت بخوام برا ناهار درست کنم از شب قبل میزارم بپزه که حسابی جا بیفته شماهم برا شام میخوای بپزی زود برو دست بکارشو تا حسابی جا بیفته
ادویه هم لیمو عمانی و زردچوبه و یکم فلفل سیاه و نمک میزنم بنظرم خوب شدن قرمه سبزی بستگی به سرخ کردن سبزی داره نباید خسته بشی و بگی دیگه بسه باید قشنگگگگ بزاری سرخ بشه که رنگش به سیاهی بزنه ـنکته بعدم خوب جا افتادنش هست
موفق باشی