2777
2789
عنوان

روی صحبتم با آقایونِ سایته..... قلبم داره میترکه از غصه

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 52 پست

وقتی میگه دوستت دارم و دیگه تکرار نمیکنم بهش بگو پس بریم حق طلاق رو به من بده تا باورت کنم و این شک رو بذارم کنار اگر داد که نشون میده قصد ادامه دادن نداره اگر نداد بدون تا آخر عمر همینه طلاق بگیر خلاص شو از دستش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

با‌ طلا‌ باید‌ نوشت

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

اگه مجبوری تحمل کنی پس دیگه چکش نکن 

بهش بگو درد و مرز نگیری بیاری بدی به من 

بعضیا دختر بازی نکنن فک می کنن ضرر کردن 

خدا کمکت کنه و نجاتت بده 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

شماها از بطن رابطه و زندگیه من خبر ندارین نه بخاطر آینده و پشتوانه بخاطر خیلی چیزای دیگه که قابل گفتن نیست نمیتونم جدا شم 

صلاحم موندن تو این زندگیه نکبت باره 

میخام برام مهم نباشه خسته شدم از بس اینستا و واتساپ و ماشینو و خونه رو چک کردم هربار به یه چیزی رسیدم که نباااااید 

آزارم میده با این که ازش متنفرم 

اول حالم از طرفش بهم میخورد و نفرینش میکردم بعد دیدم مقصر شوهرمه این نباشه یکی دیگه چیز که زیاده زن.... شوهرم مقصره 

انگار بیماری داره دلش میخاد  همه زنا جلب کنه سمت خودش میخاد همه تو حسرت باشن اززززش متنفرم 

عزییییزم😔😔😔 الان میان میگن ببین چی کم گذاشتی که خیانت میکنه    

ندیدم کسی بگه

بعضیا ذاتشون اینه و خانوم هر چقدرم خوب باشه بازم فایده نداره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

اگه نمیتونی جدا شی. حق و حقوقتو ازش بگیر بمون سر زندگیت. فکر کن نیست فکر کن کارگر گرفتی برات پول بیاره خرید خونتو کنه. بذار منتتو بکشه بمونی خونش. اصلا برات اهمیت نداشته باشه با کی میره کجا میره تنها راهش همینه. اینجوری حداقل خودت و بچه ت از بین نمیرین

🤔

عزیز دلم ولش کن کسی که ده ساله آدم نشده دیگه نمیشه .منم یازده ساله ازدواج کردم تو این همه سال کاری نبود که نکردم درست بشع از به خودم رسیدن بگیر تا مشاوره و روانپزشک  .یه آدم سرد و خودخواه و بی ادبه فوق العاده خسیسه باور میکنی برا سونوگرافی بچه من با گریه و دل خون ازش پول میگیرم. داره ها ولی نمیده حقم ندارم برم سرکار .آدم نشد که نشد منم دیگه ولش کردم اینا تازه کمش هست که گفتم چون شرایط طلاق ندارم و خونوادهام نمیزارن منم بی خیالش شدم و دارم زندگی میکنم برام مهم نیست با کسی بره نره بمیره بمونه .بع جهنم مگه من برا اون مهمم که بخام براش حرص بخورم

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤