2777
2789
عنوان

روی صحبتم با آقایونِ سایته..... قلبم داره میترکه از غصه

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 52 پست
 من نمیدونم چرا جدا نمیخواین بشین؟ مگه آدم قحطه ؟ ما ازدواج می کنیم تا خوشبخت بشیم یا زجر بکشیم ...

عزیزم شرایط نباشه کجا برم ؟برادرام عین جلاد میمونن .پدر ندارم یه گرون ندارم که بخام تنها زندگی کنم؟تا اسم کار کردن میارم میگه جداشو بعد هرکاری دوست داری بکن .عزیز دلم هیچکس راضی به خودآزاری نیست مگه مجبور به تخملش باشه من اگه یه روز به مرگمم مونده باشه شزایطشو داشته باشم از این زندگی فرار میکنم

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی گلم بعضی وقتا خانواده از دخترشون هیچ حمایتی نمیکنن انگار بچه سر راهیه و اون دختر مجبوره توی ز ...

منم دوستم خانوادش اصلا حمایت نکردن ، شرایطشون هم شبیه ایشون بود تقریبا پسره دکتر بود واسه همین خانواده دختر راضی نمیشدن... دختره دید نمیتونه رو خانوادش حساب کنه مهدی‌شون گذاشت اجرا بعد پسره دید نمیتونه بده خیلی زیاده سر یه مبلغی توافق کردن حضانت بچه رو هم گرفت ، الان جدا از خانواده و شوهرش مستقل زندگی میکنه حداقل آرامش اعصاب داره، خانوادش هم کم کم دارن بهتر میشن باهاش بالاخره بچشونه هر چقدر با کارش موافق نباشن

اره راضی کردن خانواده ها خیلی سخته معلومه ولی اگه آدم خودش اراده داشته باشه و پای حرفش وایسته تصمیمش قطعی باشه بقیه ازش حمایت میکنن در نهایت 

دستمو ول نکن🤲🏻

سختیا و مشکلات طلاق مطمٸنا کمتر از شرایط الان زندگیته ، اگه از نظر مالی میتونی به خودت یا خانواده متکی باشی بهتره ادامه ندی من میتونم بفهمم حال اون بچه ای رو که قراره وقتی بزرگ شد چه روحیه ای داشته باشه . سعی کن مدارکی داشته باشی که نشون بده همسرت صلاحیت نگهداری از بچه رو نداره که بتونی داشته باشیش ، اگه مهریه هم داری بگیر از اون حیوون. 

میخام همین کارو کنم میترسم دیگه خبری از رابطه نباشه دیگه بهم حتی پول هم نده سرکارم  که نمیذاره ...

رابطه مداشته باشین که بهتره پولم نداد سریع شکایت کن ازش موظفه نفقه رو بده نترس و شل بگیری همینه بذار حساب کار بیاد دستش مرتیکه هرزه والا