آقایون التماستون میکنم تا وقتی نمیتونین مردونه پای زنتون وایسین ازدواج نکنیییید...زن اگر خیانت کنه و شوهرش بفهمه طلاق میده و تمام اما زنی مثل من که راه پس و پیش نداره که به هییییچ وجههه شرایط طلاق نداره چه کنه .... چرا انقدر نامردین بعضیاتون واقعا..... من یه زنم یه مادرم اما داغونم بی انگیزم بی هدفم روز و شبم یکسانه بچم این وسط نابود شده بخاطر هرز پریدن شوهرم بخاطر تنوع طلبیاش بخاطر خوش گذرونیاش..... اهل مشروب و رفیق بازیه دست بزن داره بد دهنه منو نشناسه دروغگوه من با هیچ کدوووومش مشکل ندارم با اینکه بی دلیل کلی کتک خوردم بارها اما فراموش کردم ولی بابت خیانتاش دارم میترکم من التماسش کردم من براش گرررریه کردم گفتم نکن بخاطر بچمون و ایندش نکن گفتم ادعا میکنی دوسم داری پس نکن اما اون راه خودشو میره .... دیگه واقعا ازش متنفرررم حالم ازش بهم میخوره ده ساااااله داره بهم خیانت میکنه و زیر بار نمیره حتی وقتی مدرک نشونش میدم
فقط میتونم بگم خدا کمکت کنه تا حال دلت خوب شه ...اگرم شرایطشو داری جدا شو امروز بهتر از فرداس
لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹 دخترم رو بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت
جلوش در بیا وقتی قوی باشی ازت می ترسه تهش طلاقه دیگه اما اول بچزونش جای این ده سال مملکت قانون داره همش میگن قانون با مرداس ولی درست نیست توکل کن به خدا برو جلو اول پزشک قانونی شکایت
عزیزم واقعا از این که میگی چرا نمیتونم بیخیال کاراش بشم خیلی تعجب کردم یعنی چی که میگی بیخیال کاراش بشم زنش شدی که زجر بکشی تا آخر عمرت ما یه بار فرصت زندگی کردن نداریم ببخشید ولی شما اصلا برای خودت ارزش قائل نیستی که اینطور حرف میزنی عزت نفس نداری وگرنه زودتر جدا میشدی دوست داری ایدز و هپاتیت بگیری ! ببخشید شوهر شما به مغنی یه آشغال تمام عیاره چه جوری با این مرد میخوای زندگی کنی؟ فکر نکن بچت اسیب میبینه طلاق بگیری اتفاقا اشتباه بچت الان داره یه دنیا مثل تو داره زجر روحی و روانی میشه اگه پسر باشه که ممکنه از پدرش الگو برداری کنه اگه دختر باشه که ممکنه از ادواج بترسه
چرا خودت آنقدر حقیر و پست جلوه میدی که هر کاری میخواد باهات بکنه الان زندگی کردن با آدمی که هر روز ...
میدونی گلم بعضی وقتا خانواده از دخترشون هیچ حمایتی نمیکنن انگار بچه سر راهیه و اون دختر مجبوره توی زندگی با شوهر عوضیش سر کنه فقط چون سقف بالا سر نداره حامی نداره .. طلاق اولش تا کاراتو بکنی سخته حامی میخای بعدش میتونی خودت کار کنی خونه جدا بگیری ولی همون اولش اکثر خانواده ها کمک نمیکنن
قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
ده ساله از اول همینطور بود نه دوست بودیم همون موقع هم ازش دیدم سنم کم بود به کسی نگفتم نمیدونستم باورش کردم گفت اشتباه میکنی گفت کنار می ذارم گوووول خوردم خستم خستممممم😭😭😭
امیدوارم شوهرتون سرش به سنگ بخوره دست از رفتاراش برداره
اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد، از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته میفهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...
عزیز دلم ولش کن کسی که ده ساله آدم نشده دیگه نمیشه .منم یازده ساله ازدواج کردم تو این همه سال کاری ن ...
من نمیدونم چرا جدا نمیخواین بشین؟ مگه آدم قحطه ؟ ما ازدواج می کنیم تا خوشبخت بشیم یا زجر بکشیم؟ ببخشید شما ها اصلا برای خودتون ارزش قائل نیستین! دوست دارین زجر بکشید.