2777
2789

بچه ها،شوهرم تیرماه میره اموزشی.خودم باردارم اخرای مرداد زایمانمه اگه خدابخواد.خیلی بیتابی میکنم ازالان‌بش وابستم اخه.موندم بره من چیکارکنم؟؟ دلتنگیاممم ..کسی میدونه اموزشی چطوره؟ واسه سپاه یا ارتش چطوره؟ شوهرم واسه امریه اقدام کرده.تروخدااااااااا هرچی میدونید بگییییید  

میفته شهر خودتون دیگه زن و بچه داره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم ک رفت 

قبلش خیلی بیقراری میکردم 

ولی وقتی رفت ، دیگه عادت کردم ... فقط ۳ ، ۲ روز اول سختم بود .. 

سفارش تایپ ، ترجمه ، پایان نامه و Spss پذیرفته میشود... عکس بفرست، صدا بفرست ، تایپ شده تحویل بگیر  
شوهر منم ک رفت  قبلش خیلی بیقراری میکردم  ولی وقتی رفت ، دیگه عادت کردم ... فقط ۳ ، ۲ رو ...

تروخدا بگییید میشه تماس گرفت؟ مرخصیش چطوره؟؟؟؟ هرچند بار میشه زنگ زد درهفته؟؟؟؟هرررچی میدونید بگییییید تروووخدا

سپاه خیلی خوبه و راحت میگیرن ولی ارتش رو نمیدونم

تروخدا بگییید میشه تماس گرفت؟ مرخصیش چطوره؟؟؟؟ هرچند بار میشه زنگ زد درهفته؟؟؟؟هرررچی میدونید بگییییید تروووخدا

تروخدا بگییید میشه تماس گرفت؟ مرخصیش چطوره؟؟؟؟ هرچند بار میشه زنگ زد درهفته؟؟؟؟هرررچی میدونید بگیییی ...

۳ ماه پیش یزد بود ... سپاه ... 

شما ک نمیتونی زنگ بزنی..   هر روز میتونست زنگ بزنه... بعضی وقتا خستش بود ۲ روزی ۱ بار زنگ میزد .. 

بهش سخت نگذشته بود ... غذاهاشونم خوب بود ..  فقط ۳ روز آخر تو اردو خییییلی بد گذشته بود..

تو این ۴۵ روز ، ۱ بار اومد مرخصی .. 

سفارش تایپ ، ترجمه ، پایان نامه و Spss پذیرفته میشود... عکس بفرست، صدا بفرست ، تایپ شده تحویل بگیر  
آموزشی اسون تر از اون بیست و یک ماه خدمتشه بعد اصلا گاهی اوقات خودشون میتونن برگردن خونه اگه محل خدم ...

ینی سپاه میتونه درهفته تماس بگیره؟؟ توی هفته بش مرخصی میدن بیاد ببینمش ؟

چه ریسکی کردی وقنی میدونستی میره سربازی حامله شدی خیلی سخته تنهایی این دوران و بگذرونی 😔

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
۳ ماه پیش یزد بود ... سپاه ...  شما ک نمیتونی زنگ بزنی..   هر روز میتونست زنگ بزنه... بعض ...

نمیدونی آیا جاهای دیگه هم ایطوری زنگ میشه زد؟ موبایل باخودشون میبرن یا کارتیه؟ خیلی دلشوره دارم ازاینکه نتونم صداشو بشنوم

تروخدا بگییید میشه تماس گرفت؟ مرخصیش چطوره؟؟؟؟ هرچند بار میشه زنگ زد درهفته؟؟؟؟هرررچی میدونید بگیییی ...

تماس میگیرن ولی نمیدونم کی به کی عزیزم، فقط اینو میدونم سپاه راحت تر از نیروی انتظامی و ارتش هستش عزیزم

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!