2777
2789
عنوان

سلام کسی پیش خانم دکتر عاطفه الهویی نظری درمان شده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41117 بازدید | 118 پست

تجربه شخصی منم از خانم دکتر عاطفه الهویی اصلا خوب نبود 

من بعد چند بار مراجعه گفت ک باید ای وی اف شم 

دیگه بعد اون پیششون نرفتم و رفتم پیش خانم دکتر میترا فروتن تو همون اولین اقدام و داروهایی ک دادن باردار شدم و خداروشکر الان ی دختر صحیح و سلامت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم سلام،با اين پشتكاري كه شما داريد و اين همه كامنت منفي كه براي خانم دكتر گذاشتي من فكر ميكنم تم ...

برو و ببین بعدبیا نظر بده ، فقط من میتونم بگم واگذارش کردم به خود خدا 

من همین الان از مطبش میام به شدت بی ادب به شدت بی حوصله به شدت پولکی بدترین تجربه تمام عمرم بوده تا این لحظه دکتر زنان باید مهربون و صبور باشه گول این تبلیغات اینترنتی رو خوردم .مطبش شلوووووغ بود نه خودش نه منشیاش ماسک نداشتن یه مطب کثیف که در و پنجره هاشم همه بسته بودن لب تا لبم آدم نشسته بود . یعنی آدم انقدر بیشعور میتونه باشه؟

خدا دنیا تقدیر یا سرنوشت چیزی رو که لازم داری در بهترین فرصت در اختیارت میزاره
تست سندروم دانمون 1به340 بود و تست شیمیایی 1به 74 که خیلی مشکوک هست و این خانوم باید برای تست nipt ی ...

واقعا .بعضی از این دکتر ها رو آدم می‌بینه بیشتر ترس برش می داره .دیدی چقدرم بعضی هاشون به شدت  پولی شدند .وحشتناک .

واقعا .بعضی از این دکتر ها رو آدم می‌بینه بیشتر ترس برش می داره .دیدی چقدرم بعضی هاشون به شدت  ...

این نوبره به خدا کل تایمی که گذاشت یک دقیقه شد انقدر زود  اومدم بیرون که خواهرم پرسید معاینه ات کرد؟ انقدر سریع؟

من برای زگیل تناسلی با دکتر عاطفه الهویی نظری آشنا شدم تشخیص و درمان زگیل تناسلی دکتر عاطفه الهویی ...

عزیزم برای درمان زگیل تناسلی چه درمانی براون انجام دادن اسپری کردن و.. ممنون میشم راهنمایی کنین 

من همین الان از مطبش میام به شدت بی ادب به شدت بی حوصله به شدت پولکی بدترین تجربه تمام عمرم بوده تا ...

من فكر كنم شما خيلي بي ادبي كه دكتر هم باهات بد برخورد كرده،چون ايشون به خوش رويي معروفن

من همین الان از مطبش میام به شدت بی ادب به شدت بی حوصله به شدت پولکی بدترین تجربه تمام عمرم بوده تا ...

سلام عزیزم

خیلی بی ادبانه نوشتی که در شان شما نیست 

مطب ش خیلی خیلی شلوغه و فقط تبلیغات نیست 

من فکر می کنم از موضوع دیگری ناراحتی ؟ 

برو و ببین بعدبیا نظر بده ، فقط من میتونم بگم واگذارش کردم به خود خدا 

عزیزم حتما واگذارشون کنید به خود خدا ؛

چون به عنوان بنده ی خدا که مشخصا معلومه قصد تخریب داری !!!!!!

من فكر كنم شما خيلي بي ادبي كه دكتر هم باهات بد برخورد كرده،چون ايشون به خوش رويي معروفن

من به حدی آرومم که از در صدا درمیاد از من نه.خانم دکتر به شدت بی نزاکت تشریف دارن .