2777
2789
عنوان

سلام کسی پیش خانم دکتر عاطفه الهویی نظری درمان شده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41147 بازدید | 118 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست سندروم دانمون 1به340 بود و تست شیمیایی 1به 74 که خیلی مشکوک هست و این خانوم باید برای تست nipt ی ...

موافقم با نظرتون مخصوصا همين دكتر عاطفه الهويي نظري، واقعا دكتر بي وجدان و بيشرفي هستن توروخدا براي زايمان پيش ايشون نرين

عزيزم من از مريضاي دكتر عاطفه الهويي نظري هستم كارش عاليه و الكي استرس به ادم نميده و خيلي هم مهربون ...

عزيزم توروخدا اينكارو نكنين، چرا تبليغ الكي ميكنين 

اين دكتر واقع مهارت كافي نداره و خيلي بي تجربس فقط زبونش چربه نرمه، ازتون خواهش ميكنم گول تبليغات اينترنتي رو نخورين

من كه خيلي تعريف اين خانم دكتر مهربون و باسواد رو شنيدم دكتر الهويي نظري محشره

بدترين دكتر زنان عاطفه الهويي نظري، اصلا تجربه نداره و خيلي هم بي وجدانه، جون مريضش اصلا براش مهم نيست فقط رتبه و درجه خودش مهمه براش

عزيزم توروخدا اينكارو نكنين، چرا تبليغ الكي ميكنين  اين دكتر واقع مهارت كافي نداره و خيلي بي ت ...

عزيزم سلام،با اين پشتكاري كه شما داريد و اين همه كامنت منفي كه براي خانم دكتر گذاشتي من فكر ميكنم تمام تلاشتون رو تو مراجع پزشكي انجام دادين،اگر به نتيجه نرسيده ايد حتما كار ايشون درست بوده است

عزيزم سلام،با اين پشتكاري كه شما داريد و اين همه كامنت منفي كه براي خانم دكتر گذاشتي من فكر ميكنم تم ...

خدا ازش نگذره و خودش جوابشو بده، اميدوارم اين بلايي كه سر من آورد سر هيچ مادر ديگه اي نياره

عزيزم منم پيش دكتر عاطفه الهويي سزارين شدم خيلي كارش خوب و تميز بود و خيلي مهربون و دلسوز

بچت چند كيلو بود؟ 

خداروشكر عزيزم، انشالله اين بلايي كه سر من آورد سر هيچكس ديگه نياره

دختر من ٤٦٠٠ كيلو بود تشخيص نداد و بخاطر همين بي تجربگيش كلي بلا سرم آورد و آخرشم رحمم رو درآورد و منو نازا كرد، شانس آوردم خدا دخترمو برام نگه داشت وگرنه حسرت بچه دار شدن رو به دلم ميذاشت، بخدا زايمان اولم بود و ٢٩ سالمه

منم کلی تبلیغ ایشونو دیدم و خوندم تا اینکه از خرداد با همسرم رفتیم پیششون برای مشاوره بارداری که فقط یه ازمایش خون برا من دادن و اسید فولیک 

بعد از 3ماه که اقدام کردیم و باردار شدم رفتیم پیششون و بازم فقط یه آزمایش دادن و یه سونو شکمی تو 6هفته

تو سونو ساک بارداری خالی بود که دکتر سونوگرافی گفت همه چی اوکیه جای نگرانی هم نیست باید 2هفته دیگه بیای برای بررسی حتی ممکنه تا چند روز دیگه هم جنین تشکیل بشه

جواب آزمایش و سونو رو بردیم پیش دکتر نظری که همینطوری بی مقدمه و با اطمینان 100درصد گفتن بارداریت پوچه به خاطر مشکلات کروموزومی و باید زود سقط کنی که برا خودت مشکلی پیش نیاد حالا یه سونو دیگه هم انجام بده و بیا زود کاراشو بکنیم

من بارداری اولمه و 35 سالمه ولی همسرم میگفت سلامتی خودت تو اولویته اشکالی نداره... 

حسابی داغون شدیم از استرس و انقدر که تو اینترنت تحقیق کردیم و به حرف دکتر سونوگرافیم 2هفته بعد رفتیم مجدد سونو که همه چی عالی بود و حتی صدای قلب جنینم شنیدیم

واقعا دکتر بی مسولیتی هستن، ذره ای دلسوزی ندارن و خیلی هم حوصله وقت گذاشتن برای مشاوره با زن باردار رو ندارن

سلام دوستان من پیش این دکتر رفتم برای ویزیت بسیار بد برخورد کردن همش میخواستن زود سوالام تموم شه و برم بیرون حتی گفت سریعتر که کار دارم  در مجموع شاید سه چهار دقیقه هم سوالام طول نکشید بعد دارو دادن که برای خانم باردار مناسب نبود به هر حال خواستم تجربه ام رو به اشتراک بذارم شاید بدرد کسی بخوره من دیگه پیش ایشون نخواهم رفت

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد