2777
2789
عنوان

سلام کسی پیش خانم دکتر عاطفه الهویی نظری درمان شده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41105 بازدید | 118 پست
دکتر عاطفه نظری برای درمان اچ پی وی به نظرم عالیه واقعا تو این زمینه مهارت دارن و من پیش ایشون درمان ...

دوست عزیز درخواست دوستیمو قبول میکنید؟چند سوال از خدمتتون داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من تا قبل رفتن به داخل مطبش نظرات رو خوندم و رفتم و دقیقا با پرسیدن دومین سوال گفت من حوصله ندارم 

و شلوغم 

و جالبه تو تایم ویزیت که شاید 5 دقیقه هم نشد 3 یا 4 بار گفت ما خیلی شلوغیم و کلا هرسوالی میپرسیدی اولش میگفت ما خیلی شلوغیم و مریض داریم بعد جواب میداد 

خیلی تاکید داشت‌ رو این قضیه که مطبش شلوغه اما انچنان شلوغ هم نبود حالا من یبار رفتم‌ و اولین بارم بود 

داروهایی که لازم داشتم رو از روی ازمایش نوشت اما اخلاق مناسبی نداشت 

به نظر دقت و تخصص کافی هم نداشت 

حداقل در مورد مشکل من که بارداری هست 

و خودشم هم گفت که خیلی حوصله نمیذاره و این مشخص بود .

من نپسندیدم و دیگه پیششون نمیرم

من برای زگیل تناسلی با دکتر عاطفه الهویی نظری آشنا شدمتشخیص و درمان زگیل تناسلی دکتر عاطفه الهویی نظ ...

میشه درخواست دوستی منو قبول کنین

لطفا برای شادی روح داداش جوانمرگم صلوات بفرستین😔

سلام عزیزم منو همسرم دچار این ویروس شدیم من با مراجعه پیش دکتر عاطفه الهویی نظری درمانم رو شروع کردم ایشون بعد از تشخیص برای من کرایو انجام دادن و داروهای تقویت ایمنی میخورم خداروشکر دیگه ضاییعه ای درنیوردم تا الان ممنونم ازشون

عزیزم منم این بیماری رو داشتم باکمک دکتر عاطفه الهویی نظری درمان شدم وخداروشکر الان فقط برای چکاپ میرم پیششون واقعا راضیم از نحوه برخورد و درمانش خانم دکتر کلی به من روحیه دادن هم حالم خوب شد هم بیماری hpvکه درگیرش بودم

دکتر عاطفه الهویی نظری تو زمینه زگیل تناسلی مهارت خیلی بالایی داره و من درمانم رو پیش خانم دکتر انجام دادم و واقعا نتیجه گرفتم ازشون و دکتر وپرسنلشون مهربون و دلسوز هستن اخلاقشونم عالیه

دکتر عاطفه الهویی نظری فوق العاده مخصوصا درزمینه hpvو عمل زیبایی واژن من توسایت تعریفشون رو شنیده بودم تا اینکه حضوری رفتم مطبشون واقعا دکتر خوش برخورد و فوق العاده ای هستن پیششون عمل تنگی واژن انجام دادم راضیم ازشون