سلام.والا نمیدونم این کسایی که تعریف میکنن کی هستن من که رفتم پیششون نه وقت گذاشتن نه جواب درستی دادن .هرکسی هم میومد مطب با ترسوندنش ی مبلغ 2 یا 3تومن ازش به بهانه قرصی که بیرون خیلی ارزونتره ایشون خیلی گرونتر به مرضای بدبخت میده یا نمونه گیری و....میگیره گول تبلیغاتش و نخورید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانوم دکتر عاطفه الهویی نظری برای درمان زگیل تناسلی واقعا گزینه خوبی هستن من پیششون درمان شدم خداروشکر تستم منفی شده تایپ ۱۶بودم الان دیگه فقط برای چکاپ میرم پیششون
من پیش دکتر عاطفه نظری برای اچ پی وی رفتم و درمانوبرام شروع کرد با کرایو و قرص تقویت ایمنی ،نتیجه گرفتم ازشون واقعا دیگه ضایعه هام برنگشتن و چندماه یکبارم میرم چکاپ پیششون خداخیرش بده راضیم ازش
من پیش دکتر عاطفه نظری درمان شدم واقعا همیشه قدردان ایشونم که ارامش دوباره به زندگیم برگردوندن و خوشحالم از اینکه به این دکتر اعتماد کردم و نیتجه گرفتم
من انجام دادم وسخت نبود حدودا ۱هفته یکم احساس سوزش داشتم و به مرور خوب شدش ، هنگام رابطه واقعا تغییر خیلی زیادی احساس میکنم و راضیم از اینکه انجام دادم این عمل رو
دکترم عاطفه الهویی نظری بود واقعا مهربون و خوش برخورد هستن کارشونم که عالیه
هر ساله موسسه پنتون مسئول نامگذاری رنگ سال می باشد. این موسسه در زمینه تولید رنگ و نامگذاری رنگ های مختلف فعالیت دارد. با شروع سال جدید، این موسسه یک رنگ خاص به عنوان رنگ سال معرفی می کند. موسسه پنتون 20 سال است که در این زمینه فعالیت دارد. رنگ سال باتوجه به مسائل سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و سلامت انتخاب می شود. به نظر شما رنگ سال 2024 چه رنگی است؟ چه رنگ هایی باهاش ست میشه؟