2777
2789
عنوان

ايا كسي اهل فرمانيه تهران هست ......

| مشاهده متن کامل بحث + 6245 بازدید | 65 پست
الان رو نمیدونم والا چون ما ۱ سال و تورده ای پیش خریدیم. همسایمون ماه میش ۲ میلیارد و ۵۰۰ فروخت. ۱۰۰ ...

من یه شهر کوچیکم  یه جای معمولی روبالا پارسال دو ونیم بود امسال ۶/۷تومن شده😞😞اخه یه شهرستان کوچیک و معمولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما منطقه ٥ ميخوايم بياييم اونجا ولي هيچ شناختي ندارم فقط شنيدم از لحاظ فرهنگي مردمش خوبن

آره خوبن . کلا کسی کاری به کسی نداره. همسایه واحد بغلیت رو هم حتی نمیشناسی که این از نظر بعضیا خوبه و از نظر بعضیا بده.‌ 

آدم تازه به دوران رسیده زیاد نیست اینجا. ولی مثلا سعادت آباد خیلیاشون اونجوری ان

الان واحد ١٣٠ متري بالاي ١٣ سال ساخت ميگه ٣ ميليارد و ٦٠٠

حدود متری ۲۸ تومن؟

مفت گفته، امون نده برو بخر

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐

البته مقعیت خونه اینکه کجاست، تو بن بسته یا نه مهمه

مثلا سلیمی عمرا همچین قیمتی گیر بیاری

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
خیابان ظفر طرف بلوار ارش جز چه مناطقی حساب میشه؟لاکچری یا معمولی؟

بلوار آرش رو نمی شناسم دقیقا

ولی همین ک اسم خیابان ظفر  ک جزء مناطق تقریبا گرون   سر و ته  آدرس  بیاد  یعنی  کلی روی  قیمت میره !!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ما منطقه ٥ ميخوايم بياييم اونجا ولي هيچ شناختي ندارم فقط شنيدم از لحاظ فرهنگي مردمش خوبن

حقیقتش  مناطق بالاتر یه زمان واقعا عالی بود مردم یکدست بودن  الان یه کم ادما با فرهنگای مختلف فاطی شدن اما از این نظر که همسایه ها تو. کار هم سرک نمیکشن عالیه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
آره خوبن . کلا کسی کاری به کسی نداره. همسایه واحد بغلیت رو هم حتی نمیشناسی که این از نظر بعضیا خوبه ...

واحد بغليه اين خونه اي كه ديديم مجرده راستش اصصصلا نميدونم چكار كنم

تو واحدم دو تا سرويس بهداشتي بوده هر دو رو فرنگي گذاشتن به نظرتون مشكوك نيست

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....