2777
2789
عنوان

دلم داره میترکههههه

340 بازدید | 29 پست

دو سه هفته ی دیگه بچم دنیا میاد خودمم باورم نمیشه هنوز

خونمونو داریم عوض میکنیم میریم خونه ی بهتر ک دوس دارم البته اجاره

گیرو دار مالی داشتیم برای ماه دیگه ک داره حل میشه فعلا

اماااا....من😞‌ انگار نه انگار چیزی راضیم نمیکنه تازگی چم شده ...همش اشک میریزم ... باهمسرم باهم خوبیم یهو میبینی سر چیزای الکی بحث میشه... خیلی این روزا بهم ریختم

شایدم بخاطر تنهایی ک تو روزا دارم خیلی وقتا

نمیدونم انگار از زندگی سیر شدم 

چیکار کنم ....فکرم اروم شه بازم مث قبلنا به ارامش برسم ... 

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هورمونات تو بارداری به هم ریخته عزیزم طبیعیه سعی کن تنهانباشی مخصوصا واسه اساس کشی اگر شرایطش هست ...

چرا هستن نزدیکن

ولی خواهرم ک بدتر غصه هامو زیاد میکنه

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
مسافرت.

۲ هفته به زایمان خطریه😕

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

عزیزم حواستو پرت کن. خسته شدی خب حقم داری.. آخرا از این بابت سخته.. فیلم خنده دار ببین آهنگ گوش کن. با کساییکه بهت ارامش میدن تلفنی یا حضوری حرف بزن. وسایل نی نی تو نت ببین یا برو بخر اگر میتونی‌‌.. یه لالایی ازنت سرچ کن حفظ کن بعدا نمیتونی حفظ کنی سخته.. از اینکارا بکنی اروم میشی..

چرا هستن نزدیکن ولی خواهرم ک بدتر غصه هامو زیاد میکنه

چرا 

چی میگه مگه؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
مال هورموناته گلم 

یعنی تا این حد تاثیر گذارن اخه

مامان خانم هر چي غصه بخوري روح اون بچه تو دلتو داغون مي كني 

وقتي غصه بخوري هرمونها و موادي كه تو بدنت ترشح مي شه بهم ميريزه و ضررش بيشتر متوجه بچه است 

خودت به خودت كمك كن 

يه كاري كن حالت خوب شه