2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 34 پست
مطمئنا نمیاد. اینمواقع افراد خصوصا ما آقایون، جبهه داریم. خودت تو سرت چی میگذره؟

تو سرم فقط فکرای منفی فکر اینکه کاش میشد زمان رو به عقب برگردوند و من ازدواج نمیکردم و هنوز با عشقم میبودم به هر قیمتی حتی به قیمت هروز کتک خوردن از بابام و حبس شدن تو اتاقم 😭😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سرم فقط فکرای منفی فکر اینکه کاش میشد زمان رو به عقب برگردوند و من ازدواج نمیکردم و هنوز با عشقم ...

نمیدونم گفتنش درسته با این حالت با نه اما یه داستانی دقیقا شبیه همین برای یکی از دوستام اتفاق افتاد.

البته خانمه وایستاد با تمام زجرها و ازدواج کردن در نهایت.

اما شما نمیتونی برگردی عقب، گذشته، گذشت.

به متارکه هم فکر میکنی؟

نمیدونم گفتنش درسته با این حالت با نه اما یه داستانی دقیقا شبیه همین برای یکی از دوستام اتفاق افتاد. ...

نه نمیدونم اما میدونم اونم منو دوست نداشت فقط احساس من این وسط نابود شد چون بعد من رفت با کسی دیگه و فهمیدم همش دروغ بوده الکی بوده نمیفهمم این وسط چرا فقط احساسه منه لگد مال میشه نمیدونم شاید واقعا حق من نیست تجربه کردن عشق حقیقی رو

نه نمیدونم اما میدونم اونم منو دوست نداشت فقط احساس من این وسط نابود شد چون بعد من رفت با کسی دیگه و ...

نمیدونم ولا.

چون کلا نظرم با نظر شما متفاوته.

من از بیخ و بن عشق رو قبول ندارم. خیالی است از هورمون های خام کودکانه و بازی آدرنالین‌.

علاقه و دوست داشتن و حرمت، یچی دیگست.

باید آدمش بیاد، و البته قبول دارم بعضاََ نمیاد.