2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 34 پست
الهی عزیزم ایشالا خدا بهت کمک کنه اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم😊☹

مرسی 😞وقتی میبینم دیگرانو عاشقانه کنار همسرشونن فقط حسرتش میمونه رو دل من 

نمیتونه من شک به اعتیادشم دارم یه کدت همش چشاش قرمز بود نمیخوابید درست 

خب عزیز میگم بهش بگو بیا باهم صحبت کنیم دعواهم نداریم تو حرف دلتو بزن اونم بزنه اگه دیدی جواب نداد فقط دعوامیشه میتونی بهش یه کاغذو قلم بدی بگو برات بنوییه مشکلاشو یا برات اس ام اس کنه اینجوری بهتره توهم میتونی درست بهش بگی حرفاتو به نظر من نوشتن رو کاغذ خیلی بهتره امتحانش کن

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیز میگم بهش بگو بیا باهم صحبت کنیم دعواهم نداریم تو حرف دلتو بزن اونم بزنه اگه دیدی جواب نداد ف ...

صد بار گفتم میگه برو بابا حوصله داری من حوصله بحث ندارم 

بزرگترین مشکل ما زنها اینه که زود وابسته میشیم همینم باعث میشه شوهرامون پر توقع میشن . میدونن که هر کاری کنن نمیتونیم دل بکنیم. هر روز پررو تر میشن

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم
صد بار گفتم میگه برو بابا حوصله داری من حوصله بحث ندارم 

پس نمیدونم چی بگم والا خداروشکر منو شوهرم اینجرری نیستیم بااین که سن هردومون کمه ازدواج ماهم کاملا سنتی بود درحدی که من مادرشم ندیده بودم ولی الان خیلی همو دوست داریم چون درست به حرفای هم گوش میدیم و مشکلمونو میگیم این که حوصله ندارمو برو بابا یعنی چی برو طلاق بگیر راحت شی

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

عزیزم ازدواج اجباری ربطی به ازدواج سنتی نداره ازدواج سنتی دختر صد درصد خودش هم موافقه و میتونن طی جلساتی باهم حرف بزنن و آشنا بشن و انتخاب کنن فکر میکنی اونا که با دوستی ازدواج کردن همه خوشبخت میشن؟؟؟؟؟

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
عزیزم ازدواج اجباری ربطی به ازدواج سنتی نداره ازدواج سنتی دختر صد درصد خودش هم موافقه و میتونن طی جل ...

من هم سنتی بود هم اجباری 😞 ارزوی محبت کردن شوهرم به دلم مونده ارزوی اینکه روزی یه با از سرکارش به من زنگ بزنه به من پیام بده انگار من واسش مهم نیستم انگار اصلا تمیبینه منو