2777
2789
عنوان

درد و دل

307 بازدید | 34 پست

بچه ها یه چیزی من الان یه سال و نیمه با همسرم ازدواج کردم ازدواجم یه جور اجبار خانوادم بود چون فهمیدن با دوست پسرم هستم مجبورم کردن ازدواج کنم اون دوست پسرمم ماله شهر دیگه بود ولی عاشقش بودم ببینین اصلا کاری به حس اون طرف ندارم  من خودمو میگم شوهرم خیلی خیلی بده باهام همش میزنتم تو تاپیکام زدم اگه ببینید تو بارداریم خیلی اذیتم میکرد اما با این حساب عاشقش شدم کم کم بهم فوش میده میزنتم اما من باز حاظر نیستم یه لحظه  ازش دور باشم 😞دعوا میکنیم من میرم پیشش میزنتم خونین و مالین من میرم میگم ببخشید حتی دوبار ازخ ونه رفته یک ماه خونه مامانش که جدا بشیم نمیدونم چرا این بلاهارو سرم میاره سره بچه ای که ناخواسته بود بچه ها بخدا من خیلی دوسش دارم اما همش دعوا میکنیم هروز هر ساعت فوش میدیم بهم قبول دارم منم بد اخلاقی میکنم اما همه میدونن چقدر بد اخلاقه اینم بگم اونم قبلا عاشق دختری بوده بهش نرسیده 7 سال باهم بودن حالا بحثم این نیست بحثم اینه همش تو فکر عشق قدیمیم میرم 😞😭همش عذاب میکشم اهل خیانت نیستم به هیچ وجه با اینکه همش شوهرم عذابم میده و کتک و محبت ندیدم بخدا حتی یک بارنگفته دوست دارم حتی س.ک.س هم نداریم زیاد 😞😒اما من نمیدونم وابستشک تا میگه جدایی میشینم گریه میکنم میکشم خودمو به غلط کردن میوفتم نمیفهمم با اینکه همه میگن هیچی نداره هیچ نقطه ی مثبتی 😞😭 دارم نابود میشم نمیتونم اینجور همش فکر اون ادم میاد تو ذهنم و گریم میگیره همش میگم اگه اون الان بود چی میشد حتی وقتی که شوهرم یکم خوبه هم انگار دلم نمیخواد نمازمم میخونم 😭باور کنین انگار کم کم دیگه شوهرم داره برام عذاب اور میشه همش عذابه لحظه هام چیکار کنم فراموش کنم اون عشق قدیمی رو که تمام زندگیم بود یعنی بهترین و طلایی ترین دوران زندگیم بود 😭خدایا چرا اینجور میشه بچه ها باور کنین ازدواجم کاملا اجبار و به خواست من نبود کاملا سنتی قبل از خواستگاری شوهرمو ندیده بودم جون پسرم الان پدرمم از کاری که کرده پشیمونه 😭یه راه حلی بدی یه چیزی یعنی من گناه میکنم تو فکرم میاد خاطراتم بخدا اصلا ادم خیانت کاری نیستک فقط فکر اون میاد تو ذهنم و با تمام وجودم اشکام میاد پایین 😭😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منو نمیکشید.یه جمله میگم و فرار میکنم. مکارم شیرازی تو کتاب تفسیر نمونش تو جزء پنج به یه موردی ...

چ موردی

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
علت این که شوهرت به اون دختر نرسیده چیه اونم بعد هفت سال که یه عمره واسه خودش ...اون دختر الان چه می ...

پدره دختره نذاشته بخدا دارم اتیش میگیرم چرا خق من نیست خوشحالی بخدا الان یک ساله حتی بیرون نرفتم با شوهرم از بعد ازدواجم 😭تازه رفیق بازم هست 

بخدا اصلا هم قصد ندارم خیانت کنم فقط اومدم درد و دل کنم چون خیلی از خدا میترسم همین از خدا ترسیدنم باعث شده حتی عذاب بکشم وقتی فکر میکنم بهش اما دلخوشی ندارم جز مرور کردن خاطرات گذشتم 😭😞

اخی ..انشالله درست میشه ..خب اگه ادیتت میکنه چرا میگی دوسش داری و نمیتونی ازش جدا شی؟

نمیدونم بخدا نمیدونم دکتر رفتم میگه احساس وابستگی چون تنها کسی بوده که بهم دست زده کلا اولین بوده تو زندگیم به جز دوست پسر قبلیم که فقط باهم در ارتباط بودیم میگن رابطه یه جور وابستگی میاره چون شوهرم برام اولین بوده شاید اینجوره نمیدونم خودمم 

اسی جون به نظر من بهتره بشینی باهاش حرف بزنی که چرا انقدر باهات دعوا میکنه و میزنتت خب شاید یه مشکلی دداشته باشه که بتونین حلش کنین حرف زدن باخوده شوهرت به نظر من بهترین راه حله برو باهاش درست بشین حرف بزن بدونه هیچ گونه دعوایی

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
اسی جون به نظر من بهتره بشینی باهاش حرف بزنی که چرا انقدر باهات دعوا میکنه و میزنتت خب شاید یه مشکلی ...

نمیتونه من شک به اعتیادشم دارم یه کدت همش چشاش قرمز بود نمیخوابید درست