2777
2789
عنوان

سرفه امان بچه ام رو بریده

280 بازدید | 23 پست

بچه ام تازه امروز رفت توی ۵ماه

فقط شیرخودمو میخوره

۳روزه آبریزش و سرفه داره اما خداروشکر تب نداشته

بردم دکتر سیتیریزین و ایورا داد سرفه هاش شدید تر شد امروز جای اثورا پلیوم دادم فایده نداشت بردم دکتر گفت سینه اش خرابه،ازیترومایسین و سالبوتامول داد چون شکمش هم شل بود و کولیک داره کودی لاکت داد که اسهالش بند اومده

اما سرفه امان بچه ام رو بریده،نمیتونه بخوابه،بیدار میشه گریه میکنه و شیر هم میدم فایده نداره

توروخداااا بگین چکار کنم،بچم کلا۶کیلوئه آب شد,

کسی بخور سرد استفاده کرده؟تاثیر داره؟

همانند دریا هر که از حدش گذشت غرقش میکنم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر حتما اسپری میده

اگه دستگاه بخورم نداری یه کتری،قابلمه ابی چیزی بذار بجوشه خونه مرطوب بشه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بخور خیلی تاثیر داره مخصوصا اگه سالبوتامول رو استفاده کنی و بذاریش رو شونه ات آروم آروم بزنی به کمرش مثل وقتی که میخوای باد گلوشو بگیری...خلطها از حلق جدا میشن و تنفسش راحت میشه

شربت زادیتن هم برای سرفه پسر من موثر بود ولی اول از دکترش بپرس

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

زیرسرشوبالش بزرگتربزاریعنی سرش بیشتر بالا باشه قطره بینی یکم کمک میکنه بچه منم همینجوری شددکتربهش کتوتیفون داد

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

آره بخور سرد خوبه

دکتر برای بچه های من برا سرفشون فقط کتوتیفن میداد

خیلی خوب بود

سریع قطع میشد

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
آره بخور سرد خوبه دکتر برای بچه های من برا سرفشون فقط کتوتیفن میداد خیلی خوب بود سریع قطع میشد

سرفه های خشک و شدید؟

همانند دریا هر که از حدش گذشت غرقش میکنم.  

لامصب خیلی بد تموم میشه منم تو عید این دردسرو داشتم 

بخور سرد استفاده کن ولی خیلی موثر نیس در کل

شربت زادیتن خوبه برا پسرم یکم بد نبود 

ولی در کل ممکنه مال رفلاکسم باشه عمودی بگیرش دقت کن چیزایی که برا معده بده خودت نخورده باشی بعد از شیر ۲۰ دقیقه عمودی بگیرش