2777
2789
عنوان

سرفه امان بچه ام رو بریده

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 23 پست
سلام عزیزم من شربت آزیروسین دادم خوب شد بچه منم سرفه خیلی شدید باخس خس گلوداشت بهش دادم خداروشکر خوب ...

چند روز طول کشید،من امشب اولین شبی بود که دادم،امشب نمیتونه بخوابه بچم هلاک شد

همانند دریا هر که از حدش گذشت غرقش میکنم.  
سرفه های خشک و شدید؟

آره

طفلی نمیتونست بخوابه

حالش بد میشداز شدت سرفه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لامصب خیلی بد تموم میشه منم تو عید این دردسرو داشتم  بخور سرد استفاده کن ولی خیلی موثر نیس در ...

نه کولیکش نیست،بردم دکتر،سینه اش عفونت کرده،دصتگاه یخور خیلی قیمتش بالاصت،میخواستم مطمئن شم خوبه بعد بگیرم

بخور خیلی تاثیر داره مخصوصا اگه سالبوتامول رو استفاده کنی و بذاریش رو شونه ات آروم آروم بزنی به کمرش ...

شما بخور سرد استفاده کردین؟

قیمتش بالاست میخوام مطمئن شم موثره بعد بگیرم

خلاصه آدم مجبور باشه جونشم واسه بچش میده

دکتر حتما اسپری میده اگه دستگاه بخورم نداری یه کتری،قابلمه ابی چیزی بذار بجوشه خونه مرطوب بشه

من شمالم،اینجا کلا مرطوبه،یه قابلمه آب گذاشتم رو بخاری،ولی دکترش گفت باید بخور سرد باشه

سه چارروزه خوبه خوب میشه نگران نباش 

سه شب که گذشت،اخه شب نمیتونه بخوابه،بیشتر نگران بی خوابی ام

گریه میکنه و جیغ میزنه بیشتر تحریک میشه گلوش