2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلیییی خوب گفتی ب اینا میگن سیاست زنونه منم اوایل خیلی بحث میکردم ولی خدایی الان اخرین باری ک بحث ...

منم خیلی بحث میکردم سر اینجور چیزا اما الان نه حتی لباساشم اتو میکنم میخایم بریم جای میگم اینارو بپوش اصلن حوصلم نمیکشه سر اینجور چیزا خودمو داغون کنم

الان تنها بحثمون فقط بخاطر خانوادش یا حرفاو کاراشون

اونم سعی میکنم جلوی خودمو بگیرم

ی بار بهم گفت چرا برات مهم اصلن اهمیت نده به بقیه ولی خب سخته اما دارم تلاش میکنم

در کل سخته 

یعنی برمنو هم جوابشو میده خدا؟

من نمیدونم مشکل شما چیه عزیز اما اینکه خدا با سختی هایی ک برامون بوجود میاد ما رو پاک میکنه یه چیز خیلی خیلی درستیه

میگن خدا کنه ک مکافات عمل مون رو همین دنیا ببینیم نه اون دنیا...

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم

من اولی ک اسمش عشق نبود احمق بازی بود😑 ولی یادمه خون گریه میکردم ک عشق پاک بود،کلا هم ی ماه بود و بخاطرش کنکورمو خراب کردم🤣🤣🤣

دومیش هم ک دارم کات میکنم

ایشالا بعدیا رو ببینم چی میشه میام تعریف میکنم🤣🤣

❤️🧡💛💚💙💜💖
هرکی هس درکش میکنم !همین

ن اینی ک گفتم تعریف کردم داستان خودم بود😔😔😔خاستم ببینم چطور الات راصیه  چطوره الان عقشش ب همسرش😪😪

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

نمیدونم کجاست ولی از این جااااداد میزنم با صدای خفم چون حتی داد زدن برام مجاز نیست شوهرم پیشمه.میگم ...

عزیزم واقعا حالم بدشد برات این همه مطلبا رو خوندم مال تو خیلی حالمو بد کرد

میترسم بااینی ک باهاشم ازدواج کنم ولی کم کم حسم کم شه...دلم میخاد مث شور قبلی بود....این خیلی دوسم داره ولی من گاهی اوقتت خسته میشم ازش انگاری😔😔😔همش میترسم آه قبلی منو بگیره😭😭😭😭😭😭😭😔😔😔😔چیکنم😔😔😔

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم