2777
2789

ازدواج کرده خیلی ساله و یه دختر داره ، البته بعد از اون باز هم عاشق شدم مقطعی و در اخر عاشق همسرم شدم و با عشق ازدواج کردیم و خیلی خدا رو شکر راضی ام. 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

البته اینکه عشقهای زیادی تجربه کردم به معنای دوستی های امروزی نیستا یه حس علاقه دورنی بود به بعضی از ادمها ....رابطه دوستی در کار نبود غیر شوهرم که واقعا دوست بودیم و دو سال زحمت کشیدیم تا به هم رسیدیم

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی بود😍😍😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️

فداااای توووو😍😍😍

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

عشق اصلی و همیشگیم همسرمه .ولی عشق اول واسه من الان که به گذشته نگاه میکنم چقدر بچگانه و مضحک میاد پنج سال عاشق بودم هر روز واسش دلتنگ بودم چقدر نذر و نیاز کردم بهش برسم ولی آون دوسم نداشت و خدا رو شکر که خدا همه ی دعاهامو پای نادونیم ندیده گرفت.خدا جونم ممنون.بعد چند سال که زیباتر شدم و واسه خودم خانم تحصیل کرده ای شدم تصمیم گرفتم عشق اولمو ببینم هنوز تو قلبم داشتمش تا زنگ زدم منو شناخت فوری قراری گذاشتیم و همون جا اعتراف کرد که چقدر عوض شدم و دلشو لرزوندم اعتراف کرد که در حقم بدی کرده ولی حالا به هیچ وجه نمیخوام از دستم بده وبا توجه به شناخت و دوستی قبلی  میخواد با مادر بیاد خواستگاری به دلم که رجوع کردم دیدم دوستش ندارم و نمیتونم به عنوان شریک زندگیم قبولش کنم بعد جلسه ی دوم قرارمون بهش گفتم به درد هم نمیخوریم یک سال تمام پیگیری بود خواستگاری آومدن ولی من رفتار اخلاق و شرایطشو قبول نداشتم.زمانی که باایشان دوست شدم دختر دبیرستانی بودم و اولین عشقم بود آون روزا چقدر منو از خودش میروند.الانم هیچ حسی هیچ حسی به آون آقا ندارم عشق واقعی تو بزرگسالی شرط مابقی کشک.من الان میمیرم واسه همسرم و پسر بچه ی شیطونم.اینا رو گفتم چون آون زمان فکر میکردم زندگی بدون آون آقا واسم معنایی نداره و تو قعر م و حتی به فکر خودکشی افتادم ولی الان بدون آون رو قله ایستادم و از خدام ممنونم .

چندسال پیش بخاطر اینکه میدونستم خانوادم نمیزارن بهم برسیم ولش کردم...باوجود تمام وابستگی و دیونه بودنمون...دلم میخاست خانوادم دامادشونو دوست داشته باشن...چندماه پیش فهمیدم اومده خاستگاری و جواب رد شنیده...حالامن چندماه دیگه میخام درمورد کسی ک یساله باهاش اشناشدم باخانوادم حرف بزنم بیان برای خاستگاری...ولی میترسم....😔😔😔

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

مطرح کردن این سوال یعنی چی چه فایده ای برای زندگی داره حالا مجردا رو نمیگم ولی متاهلا دیگه زشته به این چیزا فکر کنن هر چی بوده واسه گذشته بوده تموم شده و رفته

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

الان داره با خانمش تو کانادا مدرک دکتری میگیرن

منم اینجا با سه تا بچه دارم تو این مملکت خراب شده با این هزینه ها و پولی که به هزار بدبختی و جون کندن جمع کردیم برای خرید خونه و بی ارزش شد دارم غازززز میچرونم

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری