2777
2789

بعد بيست سال زنش شدم دير شد اما بالاخره موفق شدم 😂😂😂😍😍💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوانه وار عاشقم بود ولی حالا

و بدیش اینه ک نمیدونم هنوز ازم دلخوره ک اینقد عمدا ازم فاصله میگیره یا اینکه واقعا ازم کنده

من بدجوری شکوندمش اما بعد دوسال ینی هنوز آروم نشده

نمیدونم و همین ندونستن بیشتر لز دوریش اذیتم میکنه

کاری ک من باقلبش کردم وحشتناک بود ولی..

ای خدااا

يك و نيم سال پيش اينا دغدغم اون بود يادمه تاپيكم زدم همون موقع ازدواج كرد.الان ميگم كاش اونروزا بود ...

عزیز دلم ما ها هم همه رفتنیم ، هیچکی ابدی نیست

تو‌این دنیا مهمونیم ،

خیلیی سخته

واقعا امیدوارم ارامش ب خونتون برگرده

یادم تورو فراموش..

پنج سال قبل من ازدواج کرد  توخونه قبلیمون همسایمون بودن    مافروختیم رفتیم      دوست دوران بچگیم بود     باهاش بزرگ شده بودم       کلی خاطره داشتم باهاش      بایک زن که ۶سال ازخودش بزرگتربود    اون زمان ۲۲سالش بود   زنه ۲۸بودشنیدم...خودش لاغربود  زنه ازاین بزن بهادرا  درشت استخوون     منم ظریف بودم و والله صدبرابر خوش قیافه تر و خوش تیپ تراز اون زن....همسن بودیم.....هنوزم تو کف کارشم    تاروزقبل عقدش بامن ارتباط داشت....بی قهر   بی حرف وحدیث       فرداش گفت یکساعت دیگه عقدمه    خداحافظ       وهرچقدر دیگه زنگ زدم جوابی نداد                    زنه بعدزایمان دوبرابرشده       پسره همونه که همونه......هیچوقت ازش نمیگذرم     تاعمردارم نفرینم پشت سرشه............. مث من یه پسرداره   خیلی پسرامون شبیه همن نمیدونم چرا🤣🤣🤣🤣

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

یه کوچولو ازش خبر دارم ک هنوز فک میکنه بهش دروغ گفتم ازدواج کردم و بچه دارم هنوزم منتظره مثه اون موقع هایی ک سربه سرش میزاشتم بگم الکی بود بمیرم براش خیلی سخت بود جدا شدن ازش خیلی خدا منو ببخشه هیچ وقت یادش از خاطرم نمیره

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
فک کنم سربازه

ده‌سالی میشه ندیدمش هم‌دانشگاهی م بود قربونش برم الهی گاهی پروفایلش میبینم‌کلی اشک میریزم دوباره ب حالت عادی زندگی برمیگردم هنوزم عشق م بهش همونجوری هنوزم ببینمش ضعف میکنم جونم براش میدم خدایش عشق اول و‌اخر نداره فقط ی بار و بس