الهی به غروب غم انگیزت قسم توشاهد بودی که درآن روز من درداخل باغ باشوقی از انتظار باگلی از جنس رز دردرون رویای خود منتظرش بودم اما افسوس که اون نیامد ندانست که اگر تمام عمرزمین یک لحظه باشد دوست دارم همان یه لحظه بااو باشم میدانم ک اومیتواند قلب مرا بشکند ولی نمیداند که تمام دنیا نمیتوانند اورا از من بگیرن
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ازدواج کرده یه دخترم داره. منم ازدواج کردم خدا رو شکر که به ازدواج ختم نشد
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
باور کنید خیلی ازین حسا که اکثرا اشاره کردن از دور قشنگه مث یه سرابه این عشقا تو روخدا قدر زندگیاتونو بدونید اگه هیچ مشکلی باهم ندارید حداقل باعث خرابیه زندگی دیگران نشید