2777
2789
عنوان

وسایل مورد نیاز برای فرزند دوم

11706 بازدید | 23 پست

خانما من اوایل مرداد انشالله زایمانمه.یه پسر5ساله دارم ومیخوام ببینم چی لازمه برای بچه تو راهی بخرم وسایل مث پتو وکریر وکالسکه از سیسمونی پسرم دارم لباس چی بخرم؟

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون  با داشتن یک فرزندی ک تقریبا از آب و گل هم  در اومده ؛  با تجربه محسوب میشید ک 

قدمش مبارک 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خوشبحتلت پسرت۵سالشه دختر من ۱۸ماهشه ۱ماهه باردارم🤦‍♀️

ناراحت نباش با هم بزرگ میشن سختیش دو ساله من شاغلم وگرنه فاصله سنی کمو میپسندم وبهترم هست عزیز

اگه اینم پسره که لباسای قبلی رو میتونی تنش کنی. من واسه دختر دومیم تا الان که شش ماهشه چهار پنج تا لباس تو خونه ای بیشتر نخریدم.بقیه مال دختر اولیمه تنش میکنه. اکثرا هم لباس سایز سه بیشتر استفاده میشه تا دو و یک

خودتون  با داشتن یک فرزندی ک تقریبا از آب و گل هم  در اومده ؛  با تجربه محسوب میشید ک ...

نه عزیز.چون تمام وسایل نوزادی پسرم مادرم خریده بود وچون راهم دور بود ازشون پست کرد فرستاد توی خرید اون سری وسایل نابلدم تازه از پارسال شروع کردم لباس خریدن برا پسرم چون همه چی تو سیسمونی تا4سال داشت

ناراحت نباش با هم بزرگ میشن سختیش دو ساله من شاغلم وگرنه فاصله سنی کمو میپسندم وبهترم هست عزیز

وای هرکی مثل من بچه دار شده همه میترسونن ادمو دلشوره دارم نتونم از پسش بربیام 

پسره گلم

عزیزم من دوتا دختر دارم از وسایل اولی خیلی استفاده کردم. مث سرویس خواب. گهواره. قنداق فرنگی. فقط کالسکه اولی خیلی تو ماشین جاگیر بود یه دونه کالسکه سبک دسته عصایی گرفتم با یه سری لباس. الانم که دومی دوسال و سه ماهشه ازخیلی از لباسای دخترم که نگه داشتم برا تو خونه استفاده میکنم.