2777
2789

پیاز و ریز خورد کن یا رنده کن گوشت چرخ کرده تفت بده با نمک و فلفل سیاه و دارچین بعد عدس پخته رو اضافه کن یه کوچولو سر تفت بده بعد برنج و اب کش کن مواد بریز بینش بزار دم بکشه بعد یکم کشمش پلویی رو تفت بده کنار برنج تو دیس بکش روی برنج هم زعفرون بزن 😋 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنج رو خیس کن عدس هم جدا بزار بپزه به ازای هر دو پیمونه برنج یه پیمونه عدس بریز 

بعدم برنج رو بزار بجوشه وقتی نزدیک بود آبکش کنی عدس رو هم بهش اضافه کن چند جوش که زد آبکشش کن و بزار دم بکشه میتونی وقتی آبکش کردی کم کم بریزی لا به لای برنج ولی من همون اول میریزم

برای روش هم کشمش رو تو روغن تفت بده و بریز روش 

میتونی یه پیاز رو ریز خرد کنی با گوشت چرخکرده خوب سرخ کنی و بریزی روی عدس پلوت البته میتونی بریزی لای پلو تا دم بکشه و مخلوط بشه با هم 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
پلو رو که با روغن و زردچوبه و نمک و اب نیمپز شده ابکش کن عدس پخته و شوید تازه بزن 😑بزار دم بیاد

عدس با شويد؟🤔

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

برنج وآبكش كن دون تر بردار عدست هم بپز لا ب لأي برنجت بريز

آب وروغن بده دم كن روش دوتا چوب دارچين بزار دم

پياز داغ كن زردچوبه ويه كم آويشن ودارچين بزن گوشتو تفت بده توش كشمش هم تفت بده بريز روش با برنج زعفروني 

راستي خواستي خوشمزه تر بشه چندتاخرما هم بزار روبرنجت نرم شه كنارش سرو كن

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
آری دیگه کنارشم هر چی سرو کردی

جور درنمياد هرچي فك ميكنم😬

البته سليقه ايه تا حالا تست نكردم