2777
2789
عنوان

کیا دوست دارن بچه دار شن اما همسرشون مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 55 پست
این اشتباه نکن طبق تجربه میگم...چرا اگر خودشون گفتن چرا بچه نمیارید بگو به آقا پسر گلتون بگید من خود ...

اینو گفتم اونا هم گفتن و الانم همش به اون میگن ولی سال بعد هم دوباره میگم

بیخیالی داروی جوان ماندن است  
من شش ساله ازدواج کردم، اوضاع مالی هم به نسبت خوبه یعتی متوسط رو به بالا، اما بازم میگه شرایطش نداری ...

حداقل خودتو خودش چکاب بدید یه موقع کیستی چیزی نباشه ...چی بگم به زور نمیشه ولی بشین باهاش صحبت کن بگو اومدیمو مشکل داشتیم اونوقت باید چندین سال منتظر بمونیم.

جفتتون چندسالتونه؟؟؟

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم من قبلا مشکل داشتم الانم دارم پلی کیستیکم بعد از ۶ سال باردار شدم الان دوقلوهام یک سال ...

خدا حفظشون کنه کوچولوهاتونو، آره شرایط شما واقعا سخته با دو تا بچه بازم بارداری و این حرفا، من همسرم تازه دیابت هم داره، و دیابت خودش از عوامل عدم بارداری، اینارو هم بهش میگم بازم میگه نه من مشکلی ندارم و فعلا زوده 🤪🤪🤪، میگه بجاش برات کار جور میکنم برو سرکار بعدا سر فرصت بچه دار میشیم 😏😐

خدایا عاشقتم، ممنونم که صدامو شنیدی و نی نی رو تو دلم گذاشتی خودت حافظش باش..🙏
قربونت عزیزم من قبلا مشکل داشتم الانم دارم پلی کیستیکم بعد از ۶ سال باردار شدم الان دوقلوهام یک سال ...

خداروشکر باز دوتا داری کافیه مگر اینکه حس و حالشو پیدا کنی..عزیزم میشه بپرسم چطور باردار شدی؟؟؟

حداقل خودتو خودش چکاب بدید یه موقع کیستی چیزی نباشه ...چی بگم به زور نمیشه ولی بشین باهاش صحبت کن بگ ...

من 28، همسرم 32

من 28، همسرم 32

کاش همسر منم مثل همسر تو بود نسبت به بچه بیخیال بود..البته چون ما چندین ساله میخواییم نمیشه ترسیده هم اون هم خودم..زیاد تو فکره ..دقیقا سن منو همسرم با شما و همسرت تو یه حدوده ۶ساله ام عروسی کردیم

کاش همسر منم مثل همسر تو بود نسبت به بچه بیخیال بود..البته چون ما چندین ساله میخواییم نمیشه ترسیده ه ...

الهی 😔، خدا بزرگه ناراحت نباش، برای مداوا اقدام کردین؟! رویان خیلی خوبه، همسر من خودش از کارمندای رویان

الهی 😔، خدا بزرگه ناراحت نباش، برای مداوا اقدام کردین؟! رویان خیلی خوبه، همسر من خودش از کارمندای ر ...

اره دکتر رفتم فعلا تا ببینم چی میشه

اره دکتر رفتم فعلا تا ببینم چی میشه

انشالا هرچی خیر و صلاحه پیش بیاد، منم میترسم از این قضایا، آخه همسرم دیابت نوع دو داره، میترسم گرفتار شیم، اما قبول نمیکنه که دیابت خطر داره برای بچه دار شدن...

چند سالتونه هر دو و چند ساله عروسی کردین؟ شاید زیاد جوونین

من 28 سالمه و همسرم 32، شش سال هست ازدواج کردیم، آخه من دوست ندارم سنم بالا بره بچه دار شم، خیلی بده

انشالا هرچی خیر و صلاحه پیش بیاد، منم میترسم از این قضایا، آخه همسرم دیابت نوع دو داره، میترسم گرفتا ...

ان شالله که راضی شه و گرفتار نشید❤

من خيلي دلم ميخواد شوهرم هم دوست داره اما ميگه معلوم نيست با اين وضعيت كشور چي بشه آينده يكم خلاصه د ...

آره اینم یکی از دلایل همسر منه، اما بیشتر روی شرایط اقتصادی تاکید داره...