خوش به حالتون من دوقلو یک ساله دارم شوهرم بازم میخواد😥😒
خدا حفظشون کنه❤شوهرت ولی باید درک کنه البته اگر برا بچه دا شدن قبلت خیلی زمان صرف شده الان شاید دیر شد.ولی اگر زود میگیره بچه ها رو آدم یه جا بزرگ کنه بهترم هست البته با فاصله سه سال یا اگر عجله داری نهایتا ۲سال بشه
پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم یه صلوات مهمونم کنید
منم دوس دارم و همسرم مخالفه ولی گریه نمیکنم چون یکسالو نیمه ازدواج کردم اگر سال بعدم مخالفت کنه جریانو با بزرگترا حل میکنیم. من بچه میخوام باید بهم بچه بده و تمام
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
من الان 6 سال میشه تقریبا، اما همسرم میخواد شرایط مالیش خیلی استیبل تر بشه، در صورتیکه تا اون موقع م ...
بهش بگو بچه خودش روزیشو میاره این یک دوما با خانواده ها در میون بزار یا تهدیدش کن که اگه بچه ندی طلاق میگیرم . البته واقعی اقدام نکنی ها فقط برای ترسوندن بگو
منم دوس دارم و همسرم مخالفه ولی گریه نمیکنم چون یکسالو نیمه ازدواج کردم اگر سال بعدم مخالفت کنه جریا ...
به بزرگترا چه ربطی داره گلم،این بین خودتون حل کنید بعدم بگو بچه خیار نیست بکاریم در بیاد یه وقت خدایی نکرده مشکلی هست و دیر میشه الان ۶ساله ازدواج کردم و خدا نداده..اولا نمیدونستیم تا ۲سال جلوگیری میکردیم اشتباه بود
پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم یه صلوات مهمونم کنید
خدا حفظشون کنه❤شوهرت ولی باید درک کنه البته اگر برا بچه دا شدن قبلت خیلی زمان صرف شده الان شاید دیر ...
قربونت عزیزم
من قبلا مشکل داشتم الانم دارم پلی کیستیکم بعد از ۶ سال باردار شدم الان دوقلوهام یک ساله ان خیلی خسته ام واقعا آمادگیشو ندارم میخوام ۴-۵ سال بعد بیارم ولی شوهرم میگه چون مشکل داری از الان اقدام کن تا هروقت شد😒 ولی واقعا بزرگ کردن دوقلو خیلی سخته بیش از حد اصلا به فکر بچه ی دیگه نیستم چه الان چه بعدا😄😄
چندساله ازدواج کردی؟سالهای اول شوهرم نمیخواست ولی من فهمیدم پلی کیستیکم دیگه ول کردیم بعد این همه سا ...
من شش ساله ازدواج کردم، اوضاع مالی هم به نسبت خوبه یعتی متوسط رو به بالا، اما بازم میگه شرایطش نداریم 🤪، منم بهش گفتم باشه من کلا قید بچه دار شدن رو میزنم 🙄😐
خدایا عاشقتم، ممنونم که صدامو شنیدی و نی نی رو تو دلم گذاشتی خودت حافظش باش..🙏
بهش بگو بچه خودش روزیشو میاره این یک دوما با خانواده ها در میون بزار یا تهدیدش کن که اگه بچه ندی طلا ...
چندسالته شما؟
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه