2777
2789
عنوان

کیا دوست دارن بچه دار شن اما همسرشون مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 55 پست

من در درجه اول معتقدم از تو حرکت، از خدا برکت ولی انکار نمی کنم که پسرم در زندگیمون خیلی خوش قدم بود: باباش بعد از ده سال کار تازه رسمی شد. یک وام خوب بهش دادند و تونستیم نزدیک محل کارم خونه اجاره کنیم......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در درجه اول معتقدم از تو حرکت، از خدا برکت ولی انکار نمی کنم که پسرم در زندگیمون خیلی خوش قدم بود ...

آخی خدازوشکر، آره شنیدم که خیلیا با بچه دار شدنشون زندگیشون پر رونق تر شده، ای کاش همسر منم این چیزارو می‌فهمید 😢😢

خدایا عاشقتم، ممنونم که صدامو شنیدی و نی نی رو تو دلم گذاشتی خودت حافظش باش..🙏
آخی خدازوشکر، آره شنیدم که خیلیا با بچه دار شدنشون زندگیشون پر رونق تر شده، ای کاش همسر منم این چیزا ...

خداییش بعد چند سال زن و شوهر تکراری می شوند انگار، بچه که میاد رنگ زندگی عوض میشه، تازه انگیزه تلاش بیشتر هم پیدا می کنی!

ان شالله که راضی شه و گرفتار نشید❤

نمیدونم واقعا باید چطوری براش توضیح بدم که راضی بشه و یه کم افکارش عوض کنه 😏🙄

خداییش بعد چند سال زن و شوهر تکراری می شوند انگار، بچه که میاد رنگ زندگی عوض میشه، تازه انگیزه تلاش ...

برادر من از لحاظ مالی وضع آنچنانی نداشت اما با اومدن بچه هاش چنان برکت و رونقی به کارش افتاد که خود من باورم نمیشد، به قول شما آدم انگیزه پیدا میکنه واسه تلاش بیشتر، تا وقتی دو نفر هستیم با کم و زیاد هم. کنار میایم اما وقتی پای بچه در میون باشه انگار یکی به آدم میزنه که بیشتر تلاش کنه... من واقعا دیگه کلافه شدم اینقدر اینارو تکرار کردم نمیدونم چکار باید بکنم 😢😢😔

خداروشکر باز دوتا داری کافیه مگر اینکه حس و حالشو پیدا کنی..عزیزم میشه بپرسم چطور باردار شدی؟؟؟

اره

با قرص و امپول تنبلی داشتم

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
عزیزم نا امید نباش من هم با وجود پلی کیستیک بعد از حدود 5 ماه از اقدام، باردارشدم.

من چندین سال تو اقدامم دیگه حسابش دستم نیست ..

نه گلم به هیچ وجه ناامید نیستم

بدون دارو یا با دارو؟

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
اره با قرص و امپول تنبلی داشتم

میخواستم ازت سوال کنم رفتم تاپیک خاطره تو خوندم ،یادم اومد قبلا خوندم چون لایکم کرده بودم.خدا برات حفظشون کنه دعا کن منم جواب بگیرم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
میخواستم ازت سوال کنم رفتم تاپیک خاطره تو خوندم ،یادم اومد قبلا خوندم چون لایکم کرده بودم.خدا برات ح ...

ممنون عزیزم چشم حتما ان شاالله شماهم به زودی مامان میشی گلم خدابزرگه

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯