2777
2789
عنوان

اونایی ک پدرشون فوت کردند بیان

98 بازدید | 9 پست

من ۹ ماهه پدرم فوت کرده

ی داداش ۱۴

و یا داداش۲۰ دارم ک‌بیکار استپ با ماشین بابام خرج خونه نامیده

خودمم ۲۵ دارم میشم کنکور میخونم تمام پرقدرت پزشکی بیارم

مامانم خرج خونمون میده

تابعد کنکور ب ازدواج فکر نمیکنم همش فکر میکنم اگر ازدواج کنم مامانم تنها میشه 

کار خوبی میکنی 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پدرم سالهاس فوت شده .سخت واقعا .حتما بخون کنکور رتبه خوبی بیاری آینده تو بساز . اتفاقا اگه ازدواج خوب بکنی مامانتم روحیه اش عوض میشه . ولی اول کارتو درست کن بعد ازدواج

روحشون شاد،،بله دیگه تنها موندن مامان ها طبیعیه ولی میتونید نزدیکش خونه بگیرید داداشا هم همینطور رفت و امد ک زیاد باشه مادرتم احساس تنهایی نمیکنه،ب هر حال زندگی همینه کاریش نمیشه کرد،،افرین بهت ک تو این شرایط داری سخت تلاش میکنی برای هدفت👏👏

میشه راهنمایی کنی

ببین خواهرم شما 25 سالته نمیدونم کارشناسی گرفتی الان میخوای پزشکی بخونی پشت کنکوری هستی نمیدونم اما شرایط زندگیتون الان خاص و متفاوته مبادا سر پزشکی آوردن عمرت را تلف کنی اگه رشته ی خوبی مثل پرستاری مامایی و... را آوردی حتما برو 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!