2777
2789

من که ماه هاست گرفتارم با این مسئله، هر بار بحث و گریه زاری داریم 😭😔😔

خدایا عاشقتم، ممنونم که صدامو شنیدی و نی نی رو تو دلم گذاشتی خودت حافظش باش..🙏

من الان دخترم حدود ۴ سالشه بدم نمیاد دومی رو باردار شم نه اینکه خیلی بخوام اما اگر بشم بدم نمیاد

اما شوهرم سفت و سخت میگه بهش فکر نکن اصلا یدونه کافیه😕😒

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم بچه میخواد 

ولی من به عنوان همسرشون مخالف هستم

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
من الان دخترم حدود ۴ سالشه بدم نمیاد دومی رو باردار شم نه اینکه خیلی بخوام اما اگر بشم بدم نمیاد ام ...

چرا مردا این مدلین؟ 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

چندساله ازدواج کردی؟سالهای اول شوهرم نمیخواست ولی من فهمیدم پلی کیستیکم دیگه ول کردیم بعد این همه سال هنوز بچه ندارم .بعضیا فکر میکنن تا اراده کردی بچه تولید میشه .یه آشنام هست اونم ۶ساله ازدواج کرده میگه شوهرم خونه و ماشینم دارن ولی شوهرش زیادی مادیاتیه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
چرا مردا این مدلین؟ 

نمیدونم والا

همیشه قبل دخترم میگفت دوتا حالا جا زده😒

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چرا؟!

واقعا نمیدونم همسرم چرا بچه میخواد

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

تقریبا میشه گفت من،البته منم اونقدر آمادگیشو در خودم نمیبینم ک بخاطرش گریه و زاری و پافشاری کنم اما چون میدونم اول تا آخر راهی ک باید رفت چندین بار ب همسرم گفتم ایشون اصلا قبول نمیکنه موندم چی درست چی غلط....

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
البته ما بچه داریم اما یکی دیگه نمیخواد 

عزیزم خداروشکر که یکی رو داری، من یکیشم ندارم، واقعا به بچه ها علاقه دارم اما همسرم میگه زوده، دوست ندارم پیر و کور شم بعد بچه دار شم 😔😔

خدایا عاشقتم، ممنونم که صدامو شنیدی و نی نی رو تو دلم گذاشتی خودت حافظش باش..🙏
عزیزم خداروشکر که یکی رو داری، من یکیشم ندارم، واقعا به بچه ها علاقه دارم اما همسرم میگه زوده، دوست ...

چه سنی هستی