دخترمن اولین دندونش جوانه زده سوال من اینه چقدرطول میکشه تا این جوانه تبدیل به دندان کامل بشه،ودوم اینکه برای تسکین دردش بغیر ازدولوژل چکار میتونم واسش انجام بدم،قبلا ازنظراتتون ممنونم
اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخواممیرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
یه هویج بزرگ بردار پوستش رو بکن بذار یکم یخچال خنک بشه بکشه به دندوناش ، یا یه پارچه ی تمیز رو نمدار کن ، یه تیکه گوشت بزرگ طوری که جا بشه دست بچه رو رو آتیش بگیر یه خورده بپزه بده دستش ، فعلا همینا یادم اومد
من به دخترام میدادم خیلی راحت هم دندون درآوردن ... آره میشه
من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخواممیرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘