2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایااااااا شکرت از صبح چقد تاپیک مثبتی دیدم. شکرت خدا جونممممم بچها واسه منم دعا کنید این ماه مامان شده باشم😥😞

چند وقته اقدامی گلم

#خٌـــ💚ــدایا_شٌــکـرِتـ🧚🏻‍♂️بابَتِ_قَشَنگتَرین_هِدیهِ‌ای_کِـ‌ بِهم‌ دادی🥰🤰🏼❣️

اسی عزیزم مبارکت باشه انشالله سالمو سلامت بغلش کنی

واسه منم دعاکن ۱۰ساله منتظرم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
اسی عزیزم مبارکت باشه انشالله سالمو سلامت بغلش کنی واسه منم دعاکن ۱۰ساله منتظرم

عزیزم به حق علی اکبرحسین خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده

واسه سلامتی دوقلوهام یه صلوات ممنونم😘😘😘
علائم چی داشتی؟؟

نه هنوزهم علائمی ندارم فقط کمی سینه هام درد میکرد یه روزم حالم بد شد وزیر دلم هم بعضی موقعه ها دردمیگیره

خدایااااااا شکرت از صبح چقد تاپیک مثبتی دیدم. شکرت خدا جونممممم بچها واسه منم دعا کنید این ماه مامان ...

من۳ ماهه بعد سقط