خداروشکر این ماه بی بی چک مثبت شد انشالله که جواب ازمایشمم مثبت بشه خدابه همه منتظرا این لحظه رو بده وهمه بتونن بچشونو سالم بغل کنن و یه بارداری بی دردسر داشته باشن آمین انشالله این بارداریم دیگه بمونه برام و بچه ام سالم بدنیا بیاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی ولی خودم اصلا امیدوار نیستم ک باردار باشم تو چند روز بعدش گذاشتی ک قشنگ مثبت شد؟
من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلویید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا
اولیه ها که قبل پریودز بود ولی این جدیده سریع خط افتاد
از اون بیبی تا این بیبی چکت چند روز طول کشید ک دوباره زدی پررنگتر شده بود۸
من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلویید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا
زهرا جان قبل پریودت بیبی چک ک میزدی اولش ی سایه میافتاد بعد میموند یک ساعت خطش بیشتر مشخص میشد یا خط نداشت میموند خطش معلوم میشد