2777
2789

سلام دوستان

میخواستم بدونم زندگی کردن تو آپارتمانهای پردیسان شرایطش چجوریه

مثلاً همسایه داریش

هزینه شارژ(نمی‌دونم این چی هست)

فاصله با شهر

سوپری،میوه فروشی،نانوایی،مدرسه بچه ها

من بچه کوچک هم دارم،یعنی سروصداشون دیگران و اذیت میکنه؟

نمیخواهم کسی از دستم ناراحت بشه.

کدوم طبقه خوب هست؟

یکم اطلاعات بدید لطفاً.

همسرم میگه خونه تو روستا اما دربست از خودت بهتر از بودن در آپارتمانه در پردیسانه!

🌸🌸بانوی اسفند🌸🌸
من هی ب خواهرشوهرام گفتم یه آپارتمان اونجا بخرید بدید رهن . اون موقع ۷۰ _ ۸۰ بود نخریدن الان شده ۲۰۰ ...

نه برای خرید نپرسیدم

برای سکونت پرسیدم

🌸🌸بانوی اسفند🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل خونه ویلایی که مال خودت باشه صددرصد بهتره..خواهر من  و یکی از دوستان صمیمیم یه مدتی اونجا تو آپارتمان زندگی میکردن..البته شوهر خواهرم طلبه بود و چون مجتمع آپارتمانشون کلا مخصوص طلبه ها بود جو خوب و متناسبی داشت..فک کنم طبقه چهار بودن..اما فاصلش تا شهر یکم دوره و اگه اول فاز نباشین یادمه از نظر مغازه و اینجور چیزا یکم محدود بود و باید خواهرم واسه خرید میرفت اول فاز..شاید الان یکم بهتر شده باشه..ولی من چون  خودم ساکن تهرانم و آپارتمان نشینم شخصا زیاد پردیسان رو نمی‌ پسندم و کلا عاشق خونه ویلایی ام..برعکسِ اون خواهرم،برادرم توی قنواتِ قم(اگه بشناسی) خودش زمین خرید و یه خونه ویلایی ساخت خیلی به نظرم بهتره..امکاناتش هم بد نیس...

از شبنم عشق خاک آدم گل شد..صد فتنه و شور در جهان حاصل شد،،سر نشتر عشق بر رگ روح زدند..یک قطره خون چکید و نامش دل شد♥️
در کل خونه ویلایی که مال خودت باشه صددرصد بهتره..خواهر من  و یکی از دوستان صمیمیم یه مدتی اونجا ...

ممنون.بله نظر همسرم هم همینه

یعنی روستا بهتر از آپارتمان درون شهره؟

فاصله ی هردوتاشون تا شهر یکیه؟هم چنین امکانات؟

🌸🌸بانوی اسفند🌸🌸
ممنون.بله نظر همسرم هم همینه یعنی روستا بهتر از آپارتمان درون شهره؟ فاصله ی هردوتاشون تا شهر یکیه؟ ...

نمیشه به قنوات و اون اطراف گفت روستا..به نظر من اونا هم مثل پردیسان یه شهرک دارن میشن واسه خودشون..راستش اگه وسیله داشته باشین مشکل ندارین تو رفت و آمد..

شاید ازونجا تا مرکز شهر حدود همون نیم ساعت باشه با وسیله.به نظر من اگه وسیله باشه این چیزا مهم نیس خصوصا که قم مثل تهران خیلی فاصله های زیاد و پرترافیک نداره..درعوض اگه بتونی زمین بخری و خونه ی خودتو بسازی یا حتی اگه حوصله ی ساخت و ساز نداری،،یه خونه ویلایی آماده اطراف قم بخری(نه حالا روستاهای خیلی دور،منظورم تو محدوده قنوات و ایناست) دیگه مشکلات آپارتمان نشینی نداری..اول اینکه حیاط داری و بچه هات یکسره محدود تو چهاردیواری خونه نیستن،دوم اینکه زیاد دردسر سروصدا و بالاپایین پریدنشون را نداری،سوم از مسائل مختلف آپارتمان نشینی مثل انتخاب مدیر آپارتمان و هزینه آب و برق و‌گاز مشترک با تمیزکاری ساختمون و همسایه های مختلف و...،،راحتی.

میگم بازم سلیقه ایه دوست عزیز.این نظر منه.من به شدت از آپارتمان نشینی بیزارم.خصوصا که علاقه ی زیادی به گل و گیاه و فضای سبز دارم و دوست داشتم یه خونه ویلایی داشتم و تو حیاطش یه باغچه درست میکردیم..اما متاسفانه فعلا شرایطشو نداریم تا خدا بخواد آینده برامون چی پیش بیاد😊

از شبنم عشق خاک آدم گل شد..صد فتنه و شور در جهان حاصل شد،،سر نشتر عشق بر رگ روح زدند..یک قطره خون چکید و نامش دل شد♥️
نمیشه به قنوات و اون اطراف گفت روستا..به نظر من اونا هم مثل پردیسان یه شهرک دارن میشن واسه خودشون..ر ...

خیلی ممنون

ازرهنمایی کاملا

منم از مجردی عاشق گل و گیاه بودم

اما هیچوقت شرایط کاشتشو نداشتم

ان شااالله که تو به آرزوت برسی دوستم برای منم دعا کن.ممنون

🌸🌸بانوی اسفند🌸🌸
خیلی ممنون ازرهنمایی کاملا منم از مجردی عاشق گل و گیاه بودم اما هیچوقت شرایط کاشتشو نداشتم ان شا ...

خواهش ميكنم عزيزم.چشم حتما دعا ميكنم اگه واقعا قابل باشم تو محضر خدا.ممنونم🙏