2777
2789

سلام دوستای مهربونم

میشه با اون دلای صافتون، برای اینکه خونه بخریم، دعا کنید؟

الحمدلله خونه داریم ولی میخوایم بزرگتر بگیریم

یه کم بالاپایین داره تا خونمونو بفروشیم و اونو بخریم.

سخت به دعاتون محتاجم 

دعا کنید اگه خیره و خونه بابرکتیه، جور شه

ممنونتونم

منم براتون صلوات میفرستم به آرزوهای کوچیک و بزرگی که تو دلتونه برسین🌷

هرکی دوست داشت آرزوی خودشو هم بگه تا هممون براش دعا کنیم❤

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اگه دوست داری آرزوتو بگو همه دعات کنیم❤

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برات دعا میکنم تو هم برای من دعاکن دوست عزیز  برای عاقبت بخیری بچه های نازنینم 

قبولی توی آزمونم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ان شاالله که خدا بهترینو بهت میده عزیزم.

ممنونم دوست مهربونم❤

برات صلوات فرستادم

من برات دعا میکنم تو هم برای من دعاکن دوست عزیز  برای عاقبت بخیری بچه های نازنینم  قبولی ...

قربون دلای مهربونتون

برات صلوات میفرستم دوستم❤

انشاالله که بچه هات چراغ دلت بشن

آزمونتم به بهترین شکل بگذره

بچه ها چند نفرم لایک کردن

گمونم اوناهم دعا کردن ولی پست نذاشتن

از اونا هم ممنونم

برشون صلوات میفرستم😍

دعا کن لطفا هفته بعد که میرم سونو نی نی مو و قلبشو ببینم 😔

وای

به به

انشاالله بحق شیرخواره امام حسین ع بری و با لب خندون و دل شاد برگردی

انشاالله که تند و تند قلبش بزنه و از صداش، خودتم تپش قلب بگیری🌷❤😍

🙂ممنونم عزیزم  ارزوی خاصی ندارم  فقط دوست دارم خدا لایق بدونه و بهم نی نی سالم و صالح ب ...

انشاالله عزیزم

انشاالله که مامان بشی و بچه های خوب و صالح و سالم تربیت کنی🌷

وای به به انشاالله بحق شیرخواره امام حسین ع بری و با لب خندون و دل شاد برگردی انشاالله که تند و ت ...

ان شاالله.ممنون عزیزم.

ان شاالله حاجت روا بشی عزیزم❤

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱