2777
2789
عنوان

بارداری خارج از رحم 😔

558 بازدید | 48 پست

سلام دوستان

من تو هفته پنجم با درد و خونریزی شدید مراجعه کردم به بیمارستان 

آزمایش و سونو بهم گفت بارداری خارج از رحم دارم

و الان ۶ روزه بیمارستان بستری شدم و دو بار آمپول (ام تی ایکس ) تزریق کردم

دکتر بهم گفته اگر آزمایش بتا دوباره بالا بره باید بری اتاق عمل و لوله ی فالوپ و تحمدانت رو در بیاری 

متاسفانه دوقلو باردار هستم و هر دو خارج از رحم 

کسی تجربه داره که بتونه راهنمایی کنه

خیلی داغونم😭😔

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

ای وای چقد ناراحت شدم

نمیشه چند تا دکتر بری ببینی بقیه چی میگن؟

بارداری خارج از رحم براثر چی ایجاد میشه؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چقد ناراحت شدم نمیشه چند تا دکتر بری ببینی بقیه چی میگن؟ بارداری خارج از رحم براثر چی ایجاد ...

بخدا ۶ روزه بیمارستانم اجازت نمیدن پامو تا در بخش بذارم همش میگن خطرناکه و احتمال مرگ مادر بالاست 

برام دعا کنید😭

دلایل زیادی داره

استفاده از داروهای کمک باروری

مواد غذایی

آلودگی محیط ( ما هم که خوزستانیم هوای غبارآلود داریم)

مواد غذایی

استرس 

و...

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
عزیزم چقد ناراحت شدممممم خدا کمک میکنه گلم نگران نباش

ممنونم

دعام کنید تو رو خدا 

وای عزیزم انشالله که مشکلت حل شه 

مرسی گلم 

ان شاءلله 

عزيزم. جقد بد. خواهرشوهرم خارج رحمي داشت لوله و تخمدان راستشو برداشتن. ولي بعد دو بار بجه اورد. نارا ...

ان شاءلله 

خیلی از عمل میترسم😭

انشالله سقط شن و کارت به عمل نکشه. خدا خودش کمکت کنه

با دارویی که تزریق کردن (داروی شیمی درمانی) هر دو تا مردن

دکتر گفت اگر زنده بمونن لوله میترکه و از خونریزی داخلی میمیری😔

من درد شدید داشتم روز های اول بخاطر کیستم ولی خونریزی نداشتم همین حرفها رو بهم زدن مشکلی نداشتم انشاءالله شما هم مشکلی ندارین اما هفته 5که قلب تشکیل نشده مگه میشه بمونه داخل لوله؟ باید خودش دفع بشه دیگه شانس شماس خدا بزرگه 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
بخدا ۶ روزه بیمارستانم اجازت نمیدن پامو تا در بخش بذارم همش میگن خطرناکه و احتمال مرگ مادر بالاست&nb ...

الهی

امیدوارم این روزای سخت رو با همراهی همسرت با موفقیت سپری کنی و بعد از بهبود و گذروندن دوره نقاحت بارداری طبیعی و راحتی داشته باشی

عزیزم به همسرت بگو با مادرت برن ازمایشا و عکسا و سونو و ... ببرن چند تا دکتر نشون بدن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ممنونم دعام کنید تو رو خدا 

دارو مصرف برا اینکه باردار بشی؟

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون