2777
2789
عنوان

میخوام بچمو از شیر بگیرم راهنمایی میخوام مادرا

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 44 پست
اره خیلی ج میده بمن ک عالی بود دپس شب فقط بیقراربود و تموم د دیک برای شیرم پانمیشد

وای یعنی دو سه شب سخته بعد دیگه پا نمیشه!؟؟😍

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونه که من دارم ببین دو روز پیش واسه امتحان زدم عکس العملشو ببینم تا دیدش فرار کرد اما هی تقاضا میک ...

اره باپرت میشه پسرمن الان چهارسالشه هی مسادمیگهئما مامان شیربده میک میزنه میره خخخخ.وسطاش ک صبرزرد زدی چسب بزن روش برداربگوببین اوف شده وقتی دهنشم بزنه دیک بدش میاد

اره باپرت میشه پسرمن الان چهارسالشه هی مسادمیگهئما مامان شیربده میک میزنه میره خخخخ.وسطاش ک صبرزرد ز ...

شبا که پا میشد سیر میخواست چکار میکردی؟؟؟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
وای یعنی دو سه شب سخته بعد دیگه پا نمیشه!؟؟😍

ن پسرمن دیک پانشد شیریااب میدادم دوس روز اول گریه میکرد  اونم نمیخوردزیاد ولی درحد یکی دپبارپاشدن بود ن بیشتر اصلاهم شب شیرتونده دیدی گریه کرد خودش خابش میبره دیگ عادت میکنه

ن پسرمن دیک پانشد شیریااب میدادم دوس روز اول گریه میکرد  اونم نمیخوردزیاد ولی درحد یکی دپبارپاش ...

ممنون از راهنماییت 💋

فردا واکسن داره دعا کنید اسون بگزره براش خودمم دست تنهام😢😢😢

وای من یه ماه مونده برا واکسنش از الان استرشو دارم حتما قبلش بهش استامین بده تب نکنه مواظبش باش خدا کمکت کنه

بچه هااین صبرزرد باتلخک فرق داره عایا

فکر کنم همونه