2777
2789
عنوان

مامانايي كه بچه هاشون إسهال گرفتن بيان خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 3515 بازدید | 46 پست
پسرمنم دو سال و نیمشه از دیروز غروب اسهاله دکتر بردم در کنار دازوها بهش موز و کته ماست دادم خداروشکر ...

عین بچه ی من. دقیقا با استفراغ شروع شد و به اسهال شدید رسید. ویروسه، دکتر میگفت مال هواست

کج کلاه خان یارمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپسول پدی لاکت از داروخانه بگیرید پودر داخلشو با ماست مخلوط کنید بهش بدید دوسه روزه بند میاد . حتما حتما حتما سن کوچولو رو به دکتر داروخانه بگید تا تعدادش رو مشخص کنه براتون من هفتا میدادم یک هفته شبی یکی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
امروز خيلي زياد ١١تا ماي بيبي عوض كردم نه شير خشك

مال بچه ی من شدیدتر بود. توی یه روز حدود ۱۴-۱۵ بار عوض کردم. اون شیرخشک که میخوره خودش بدترش میکنه باید شیرخشک ضداسهال بخوره

کج کلاه خان یارمه
عااالیه،دختر من پنج ماهگی اسهال سختی گرفت،طوریکه ببخشید تو مدفوعش خون بود،بعد از چند روز دمنوش نعناع ...

نعنا و پونه تازه باید دم کرد یا خشک شده هم میشه؟

بعد طعمش واسه بچه قابل تحمله؟

یه چیز دیگه یادم افتاد . داروی اُ آر اس که باید بهش بدید واسه املاح بدنش کم نشه اخیرا یه مدل جدیدش اومده قرص جوشانه طعم توت فرنگیش خیلی مزه ملایم و خوبی داره حتما اونم بپرسید از دکتر داروخانه ببینید برای سنش مناسب هست استفاده بشه یا نه . 

پسر من 5 سالشه هفته پیش اسهال شد اصلا خوب نمیشد. با نعنا و دوغ و...  بردمش دکتر ازیترومایسین داد با دیسیکلومین. یکی از دوستام گفت قطره پدی لاکت بده خوب میشه. خیلی خوب بود پدی لاکت. ولی باید ازیترو هم میخورد. شما هم حتما ببر متخصص اطفال دارو بده. یه ویروسه جدیده که با نعنا و....  خوب نمیشه. 

خداجون مرسی که خوشبختیمون کامل شد. برای سالم به دنیا اومدن دخملم برام دعا کنید. مرسی. 
کپسول پدی لاکت از داروخانه بگیرید پودر داخلشو با ماست مخلوط کنید بهش بدید دوسه روزه بند میاد . حتما ...

اتفاقا دکتر برای بچه ی منم نوشت. بچه ام یکسال و نیمه اس و ۶تا ساشه نوشت، ولی نمیدونم برای زیر یکسال میشه بخوره یا نه. ساشه ی پلانتاژل هم نوشت. اینا عالی بودن

کج کلاه خان یارمه
نعنا و پونه تازه باید دم کرد یا خشک شده هم میشه؟ بعد طعمش واسه بچه قابل تحمله؟

آره عزیزم خشک‌شده ،یکم نبات بنداز توش یا با قند شیرینش کن

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
اتفاقا دکتر برای بچه ی منم نوشت. بچه ام یکسال و نیمه اس و ۶تا ساشه نوشت، ولی نمیدونم برای زیر یکسال ...

برای همین تاکید کردم از دکتر داروخانه بپرسن . من هم نمیدونم و  هیچ وقت برای دارو ریسک نمیکنم 🙂

کپسول پدی لاکت از داروخانه بگیرید پودر داخلشو با ماست مخلوط کنید بهش بدید دوسه روزه بند میاد . حتما ...

ببخشید فکر کنم کیدی لاکت باشه، آخه پدی لاکت برای کولیک نوزادی هست

کج کلاه خان یارمه
امروز خيلي زياد ١١تا ماي بيبي عوض كردم نه شير خشك

شیرخشک بدون لاکتوز از داروخانه براش بگیر ببلاک من دادم بهش خوب بود  .کته براش درست کن با ماست و نعنا بده بخوره دوغ خییییییلی بانعنا براش درست کن. وپودر کیدی لاکت از داروخانه بگیر با شیرش یا ماست یا اب قاطی کن تا بخوره . 

ببرینش دکتر. به احتمال زیاد باید شیر خشک بدون لاکتوز بخوره تا اسهالش بدتر نشه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
برای همین تاکید کردم از دکتر داروخانه بپرسن . من هم نمیدونم و  هیچ وقت برای دارو ریسک نمیکنم 🙂

منم حساسم روی بچه. پودر ا ار اس هم دکتر داد به بچه ی من ولی اونم نمیدونم برای ایشون میشه یا نه، برای بچه ی من گفت روزی دوساشه توی دولیوان آب

کج کلاه خان یارمه