2777
2789
عنوان

حق به جانبی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 91 پست
عزیزم بگو من وظیفه ای ندارم ک طلاهایی ک خانوادم گرفته ب عنوان هدیه بفروشم اونم تو دوران عقد!!!اگ قرا ...

آخه یعنی چی چیزی بشع الان بشه من کلی جهاز خریدم خواهر مهمون دعوت کردیم خونه چیدیم چیکارش کنم 😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟؟ یعنی درست نشده؟ خدایا خودت کمک کن

نه بخدا قبلنا نميفهميدم الان كه دوهزاريم افتاده ميبينم حتي نميتونم بهس چيزي ام بگم ياشكوه شكايت كنم توهرزمينه اي طلبكاره انگار 

واقعا ؟؟ یعنی درست نشده؟ خدایا خودت کمک کن

خانمی فکر جدی کن و محترمانه. 

چون گفتی وضعشون خوب هست گفتم و الا نیازی نبود. 

به خانواده ت بگو به مادر و پدرش زنگ بزنن و بگن انتظار یه سرویس طلا چیز زیادی نیست. قرار نیست همه چیز باب دل اونا باشه. 

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
پس یعنی طلارو ندم بره از غریبه قرض بگیره؟

تو بهتر میشناسیش. ک الان طلا بدی پس فردا چیا ازت طلب میکنه یا اینک باشعوره و جبران میکنه واست. ما طبق متنی ک  نوشتی میگیم شوهرت پرروشده. حالا خودت بهتر میشناسیش

عزیزم بگو طلاها رو بابام خریده و اختیارش با بابامه برو از اون بخاه. انقدر هم با خوبیات خودت رو کوچیک نکن ینی چی سرویس طلا نخره؟ خودتم نباید طلاهای خونه باباتو ببری بعد عروسی

❤️🧡💛💚💙💜💖
آخه یعنی چی چیزی بشع الان بشه من کلی جهاز خریدم خواهر مهمون دعوت کردیم خونه چیدیم چیکارش کنم 😩

دکتر هلاکویی میگه شب عروسیته و فکر میکنی اشتباه کردی تو انتخابت تاکسی بگیر برو خونتون و قید همه چی رو بزن...یه همچین جمله ای داشت من دقیقشو نگفتم..

خب عزیز من اونم نقطه ضعفتو فهمیده داره اینکارارو میکنه یکم سفت بگیر و وانمود کن بگو ب درک ک عروسی بهم بخوره خودشو جمع کنه

وگرنه فردای عروسی توقعات بزرگتر از این داره ک همیشه وادارت میکنه و تو عمل انجام شده قرار میده