2777
2789
عنوان

حق به جانبی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 91 پست
تو بهتر میشناسیش. ک الان طلا بدی پس فردا چیا ازت طلب میکنه یا اینک باشعوره و جبران میکنه واست. ما طب ...

پرو که شده واقعا اما خودمم موندم که جبران میکنه یا نه پروتر میشه چون اصلا معلوم نمیکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بخدا قبلنا نميفهميدم الان كه دوهزاريم افتاده ميبينم حتي نميتونم بهس چيزي ام بگم ياشكوه شكايت كنم ...

مث من هرروز بجث داریم. بعد همینا میگن چرا دخترا دنبال پولن؟ ماک نبودیم همش کوتاه اومدیم چ گلی ب سرمون زدین. 

این همه آدم دست تنگن ولی این قدر پرتوقع نیستن، این آقا اصلا شرمنده هم نیست از درخواستش

اتفاقا منم بهش گفتم اصلا شرمنده نیستی با وقاحت ناراحتم میشی از ماشین پیاده شدم و باهاش قهر کردم 

پس یعنی طلارو ندم بره از غریبه قرض بگیره؟

عزیزم عروسی رو بنداز عقب خب! ینی چی ک از خانوادش قرض نگیره بیاد خون تو رو توی شیشه کنه؟ فردا هم میگه برو ارث‌ت رو از پدرت بگیر بیار و برو سر کار حقوقتو بیار و از این حرفا

❤️🧡💛💚💙💜💖
مث من هرروز بجث داریم. بعد همینا میگن چرا دخترا دنبال پولن؟ ماک نبودیم همش کوتاه اومدیم چ گلی ب سرمو ...

آرت والا حقشون هموناست که ببخشید پارشون کنه با توقعشون تازه ارج و قربشونم بیشتره 

استارتر عزیز شما الان نگران مهمونی و حرف مردم هستی کاربرا نگران آینده شما با این وصف که شما گفتید در آینده نباید هیچ انتظاری از همسرتون داشته باشی و جوابشون این خواهد بود همین که هست. بنظرم حتما باخانوادتون در میون بگذارین. چون مسلما اونها هم راضی نیستند طلایی که بعنوان هدیه برای شما گرفتند بخاطر بی مسئولیتی همسر و دست به جیب نبودن خانوادش فروخته بشه شما حداقل اینرو به وجدانتون و خانوادتون بدهکارید.

بهیچ وجه قبول نکن ببین این جور مردارو ما خودمون پررو میکنیم تجربشو دارم اصلا ترس از دست دادنشو نداشت ...

عزیزجان من میدونم نمیخرن چرا خانوادم خودشونو کوچیک کنن زنگ بزنن اصلا در شانمون نمیدونیم زنگ بزنیم بگیم طلا میخوایم خب میدونی چی میگم

پرو که شده واقعا اما خودمم موندم که جبران میکنه یا نه پروتر میشه چون اصلا معلوم نمیکنه 

شوهرمن اول ازدواج گفت دستم خالیه مامانم گفت خونه با ما. اجاره خونه رو ینی. طلاهم ک نخریدن. جشنم ک نگرفتن. گفتم فقط آدم باشه. اذیت نکنه. حالا پررو میگم بریم لباس بخر میگ نه بریم خونه مامانت اون واسم بخره. الان نصف خرج زندگیمو خودم دارم میدم بجای اینک پس انداز کنم دیگ کم آوردم بعد پررو میگ برم سرکار. تا کلا دیگ همون خوراکی واس یخچال میخره رو هم دیگ نخره. بچه هم ک آفا فعلا نمیخاد. منک میخام ازش جدا شم  و یادم هست واس همه عمرم. هرکی منو بخاد از اول درست بخاد اگرم نخاست بره ب درک. پررو میگ همه الان همینن شوهر کمه. گفتم شوهری ک تو باشی میخام صد سال سیاه نباشی. والا. 

آخه وقتی میدونم نمیخرن چرا خانوادم بگم زنگ بزنن خودشون کوچیک کنن

یعنی مامان و باباتون قبول کردن سرویس بدل بخرید یا پنهان کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کوچک شدن نداره وقتی هیچ عیدی هدیه ندادن! یه سرویس ظریف چیزی نمیشه

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
عزیزم عروسی رو بنداز عقب خب! ینی چی ک از خانوادش قرض نگیره بیاد خون تو رو توی شیشه کنه؟ فردا هم میگه ...

اها پس طبق گفته ها نمیدم طلاهارو اخه همش با خودم میگم نکنه بگه تو زن زندگی نبودی تو روزای سخت پشتم نیودی