2777
2789
عنوان

کیا قراره تا چند روز دیگه بی بی چک بزنن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 74 پست
ولی باز ناامید نباش انشاالله که لقاح دیر تشکیل شدهاما نظر من اینه که دکترت رو حتما عوض کن آخه با دست ...

نمی دونم شاید همینکارو کنم بعدها اما دلم نمی خواد یکی دو ماه اقدام کنم حال روحیم خوب نیست این فشار روحی که رومه خیلی اذیتم میکنه یکم می‌خوام از این فضا دور بشم من کلا تو همه چی تحملم خیلی کمه متاسفانه اینبار کم آوردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی میکنی بهتره منم یه ماه استراحت کنم

شاید حامله باشی به خودت تلقین نکن 

من که پریودم شدم شوهرم مدام داره باهام حرف میزنه سعی میکنه روحیه بده تا همچنان اقدامو ادامه بدیم اما خودم بهش فکر می‌کنمم گریم میگیره نمیدونم باید چکار کنم دلم به حال اون میسوزه اما اخه چکار کنم وقتی نمیشه

چی بگم والامنم پریود شدم تازه یه هفته زودتر از موعد پریود شدم

🥺 نمی دونم دیگه باید چکار کنیم 

به نظرم یه چند روزی استراحت کنیم هم جسمی هم روحی کلا سمت مسائلی که مربوط به حاملگیه نریم 

یه چند روز بهش فکر نکنیم ذهنمون که یکم استراحت کرد بعد فکر کنیم ببینیم قرار چکار کنیم شاید همین برنامه ریزی و فکره باعث میشه که نشه 

نه😔 هفته ی بعد نوبت عکس رنگی دارم

عزیزم ایشالله که جوابه برای خیلیا جواب داده حتما برای تو هم جواب میده ایشالله باردار میشی

منم با دکتر مشورت کردم برای عکس گفت ماه دیگه برو گفت عجولی حداقل باید به رحم شش هفت ماه زمان داد