2777
2789

الان دقیقا به این نقطه رسیدم که الان چند روزی مادرشوهرش نیست اما شوهرم اون آدم امن زندگیم نیست 

دست به زن که داره. یعنی میگه سر هر خطایی مقصرم باشی میزنم با زدن میخاد. کارو پیش ببره اعصبانی سریع قاطی می‌کنه  اهل کار نیست قبلا بود ولی الان اینطوری شده عقیده های قدیمی داره  10 تفاوت سنی داریم  کلا باهاش آرامش ندارم  شوهر اگر خوب باشه پیش مادر شوهرم آدم تحمل می‌کنه من الان چند روزی هست تنهام با شوهرم اما اصلا دوسش ندارم خانوادم میگفتن به دردت نمیخوره متوجه نمیشدم ولی الان میفهمم این آدم روانی شده یعنی بر خلاف میلش باشی روانی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما باید توی ازدواج دومت محتاط تر عمل میکردییه مشاوره برو حتما

با ی نقطه ای رسیدم دلم میخواد جدا بشم چون درست بشو نیست یعنی همیشه مقصر داستان منم مگه میشه آخه 

خانوادم حمایت میکنن خونه داره مادرم خودش هوامو داره داداشام میگن ازدواج دهمتم باشه تمومش کن

بازم دمشون گرم .....فکراتون رو بکنید ببینید تحملش سخته رهاش کنید تا بچه دار نشدید

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم