2777
2789
عنوان

حق به جانبی شوهرم

983 بازدید | 91 پست

سلام عقد کرده ام و ماه دیگه عروسیم هستش خانواده همسرم وضع مالی خیلی خوبی دارن و هیچ کمکی به همسرم نکردن،برای همسرم به خاطرش از خیر خیلی چیزها گذشتم در این حد که یخچال استوک خرید لباسشویی بانه گاز از خونه مادرش اینا اورد تی وی هم بانه فرش قرار بود بخره یه دونه که من چون دستش خالی بود اون یه دونه هم از پس انداز خوذم خریدم گفتم اشکال نداره ولی مادرم نفهمه یک سال عقد هستم هیچ خرجی ازش نگرفتم قرار بود سر عروسی سرویس طلا بخرن که الان خیلی راحت گفتن گرون شده بدل بخر به خاطر شوهرم قبول کردم تو این مدت عقد بودم برام اندازه یه برنج کادو نخریدن نه طلایی نه عیدی نه هیچی گفتن رسم نداریم بگذریم ،حالا شوهرم کم اورده بازم از حانوادش هیچ توقعی نداره اومده به من میگه طلاهایی که خانوادم برام خریدنو بفروشم بدم بهش بعد عروسی از کادوهای عروسی بهم برگردونه ،منم خب ناراحت شدم ته دلم لرزید به بخت خودم شک کردم به خدا قسم از خودم نمیگم حرف بقیه هستش از نظر شخصیت و ظاهر و خانواده هیچی کم ندارم ،بگذریم یه خرده قیافم رفت تو هم سریع شوهرم با عصبانیت گفت تو خودت باید میومدی میگفتی بیا اینارو ببر بفروش منو تو نداریم حالا که من کفتم با اکراه قبول میکنی واقعا که کاملا حق به جانب شما جای من بودین ناراحت نمیشدین؟آیا فکر نمیکنین لطف همیشگی من حق مسلم شده؟ اگه خانوادم بفهمن حتی اجازه نمیدن عروسی کنم،احساس میکنم خیلی خرد شدم دم عروسی نه تنها برام هیییچ کاری نکردن طلبکارم هست تازه میگه باید طلاهامم بفروشم به خاطرش،چی بگم بهش؟چجور برخورد کنم که انقدر پرتوقع نباشن از من؟من همش میخوام نشون بدم که خانواده دارم خانومم اما مثل اینکه اشتباه کردم نظر شمام اینه شوهرم پرو شده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله و مودبانه بگو نمیشه چون برای کاری بهشون احتیاج داری. برای عروسی هم خانواده ت شرط کنند که یه سرویس ظریف برداری! یعنی چی بدل!

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

شغل شوهرت چیه؟؟

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

عزیزم بگو من وظیفه ای ندارم ک طلاهایی ک خانوادم گرفته ب عنوان هدیه بفروشم اونم تو دوران عقد!!!اگ قراره چیزی بشه همین الان بشه بهتر از اینه ک ازدواج کنی و خودشو نشون بده

خانواده خودم خانواده شوهرم تا حالا برام طلا نخریدن

چه رویی داره!!!!!!!!!!!!!  دیگه همین مونده پدر و مادر شما زحمت بکشن هزینه کنن که دخترشون با ابرو بره خونه بخت بعد پسر مردم بیاد ازش بگیره چون میخواد بدون زحمت و مجانی داماد شه بره سر خونه زندگیش!!!!!!!!!!!انگار پدر شما همزمان هم داره دختر عروس میکنه هم پسر داماد میکنه!!!!!!!!!!!!

اصلا فکرشو هم نکن بگو خانواده ام اجازه نمیدن ولی میخوای طلایی که خانواده خودت دادن واسه مناسبت ها رو ببر بفروش!البته الان یادم اومد عزیزم به من خانواده ات و خودت تا الان هیچی ندادین!!!!!!!!  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

بگو طلاها رو خونوادم خریدن بدون اجازه اونا نمی فروشم! در مورد سرویس طلا هم به خونوادت بگو صحبت کنن بخرن

والا من آدم میشناسم وضع مالی خودش و خونوادش خوب هم نبود در حد خودش همه کار برا زنش کرد، این از الان اینجوریه بعدا چی میشه

کنار نیا ..امروز حرف نزنی روز به روز توقعاتش میره بالا.  ببخشید این حرف رو میزنم ولی همسر شما پررو شده و داره از سکوت شما سواستفاده میکنه. یعنی چی سرویس بدل، پول ندارن عروسی رو عقب بندازید. حتما هم با خانواده ات در میون بگذار. خانواده ات بهتر از همه میتونن کمکت کنن. و دلسوز تر از اونا کسی نیست.