2777
2789
عنوان

فازشون چیه

97 بازدید | 8 پست

اینایی که خودشون تو دلشون به چیزی میگذره و میان پست میزارن و توی عوالم خودشون مینویسن و  ما باید خودمون حدس بزنیم چه اتفاقی افتاده ...نه توضیح میدن نه میدونی کی به کیه چی به چیه ...

جالباش اوناییه که یه دفه قفل میکنن تاپیکو و کلا داستان بی پایان میشه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا مثلا میگن به محمد فلان حرفو گفتم فکر میکنن همه ی کاربرا محمدو میشناسن

پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....

مشکل روحی خواهر فوران میکنع

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
یا مثلا میگن به محمد فلان حرفو گفتم فکر میکنن همه ی کاربرا محمدو میشناسن

😂😂😂😂😂 دقییقا ... مامان دوست من همینه ..یعنی اصلا نمیدونم اصغر کیه . شهلا کیه . همش وقتی من و میبینه میگه اصغر گفته یا شهلا دعواش شده با شوهرش .  تن صداشم بشدت پایین و یه ریززززز حرف میزنه و من فقط نگاه ...😂

😂😂😂😂😂 دقییقا ... مامان دوست من همینه ..یعنی اصلا نمیدونم اصغر کیه . شهلا کیه . همش وقتی من و می ...

😂😂😂😂

پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....