2777
2789
عنوان

سلام کسی بوده ونتریکومگالی خفیف داشته باشه بچه اش بعد بهتر بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17588 بازدید | 100 پست
خدارو شکر.نمیدونین زمان که جنین بود ومتوجه شدین چند بوده؟اون موقع هم زیر ده بوده؟

من إم آره آی هم انجام دادم هفته 33یا 34فک کنم.توی إم آره آی 9و6بودن بطن های جانبی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم چطور شد وضع بچه عددها نرمال شد ؟

سلام.قربونت.نه متاسفانه عددش خیلی بالا بود40شده بود ودکتر ها میگفتن بچت زنده به دنیا نمیاد.

اما خدارو شکر 70روزه که از تولدش میگذره والان تو بغلمه.ولی میگن یه قسمتی از مغز رشد نکرده.وممکنه تو حرکاتش به مشکل بخوره ولی بازم الحمدلله فعلا که همه چیزش خوبه.

سلام.قربونت.نه متاسفانه عددش خیلی بالا بود40شده بود ودکتر ها میگفتن بچت زنده به دنیا نمیاد. اما خدا ...

بهت نگفتن سقط كن ؟ 

الان متخصص مغز و اعصاب ديدتش ؟ 

تو سونو غير از بطن بقيه چيزاش خوب بود ؟ 

مطمئنى عددش ٤٠ شده بود ؟ 

تورو خدا يكم برام توضيح بده 

بهت نگفتن سقط كن ؟  الان متخصص مغز و اعصاب ديدتش ؟  تو سونو غير از بطن بقيه چيزاش خوب بو ...

اره مطمئنم40بود تو سونواخر40شده بود اول که 32هفته فهمیدن عددش12بود تا اخر زیاد شده بود.توسونواخر نوشته بود اتساع شدید.یعنی خیلی زیاد شده بود.

چرا هر سونو میرفتم میگفتن چرا سقط نکردی.دکتر زنانم گفت پیگری نکن بچه زنده نمیمونه.تازه توسونو گفته بودن قلب بچم مشکل داره که الان الحمدلله مثل ساعت کار میکنه.اره فوق تخصص مغز واعصاب بردم گفتن نه درمان داره نه دارو.باید صبر کنی ببینی چی میشه چون ممکنه بچه نتونه دست یا پاشو تکون بده ولی خدارو شکر بچه من فعلا که خوبه.

بچه من تو سونو گفتن هیدروسفاله.اما بعد تولد گفتن یه کیسته.وممکنه از بین بره ومغز رشد کنه وممکن هم هست بمونه وبه مغز فشار بیاره.تا الان که خدارو شکر به خیر گذشته.امیدوارم تااخرش ختم به خیربشه.

نمیدونم مشکل شماهم همینه یانه.ولی من بچمو از نذر ونیازهامو امام رضا گرفتم.بهش متوسل شو ناامیدت نمیکن ...

به منم گفتن اتساع داره ١٣😭هموز نرفتم ديگه تو ٢٧رفته بودم خيلى استرس دلرم برام دعا كن توروخدا