2777
2789
عنوان

طبیعی باردار شدید یا با دارو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 108 پست
مبارکت باشه عزیزم منم ۴دوره کلومیفن۱دوره هم لتروزول خوردم ولی باردارنشدم هفته گذشته رفتم عکس رنگی. ...

عزیزم سایز فولیکولت خوب بود؟ 

من دوپریودی قبلیم خیلی تاخیر میفتاد مثلا یبار ۴۸ روز کشید امپول زدم یبار ۴۱ روز کشید قرصLDخوردم

ترسیدم .چون اصلا سابقه دیرکرد پریودی نداشتم فهمیدم کمی تنبلی تخمدان پیدا کردم

برا همین با شوهرم قرار گذاشتیم ماه تولدم ک اسفند هست حتما برا اولین بار اقدام کنیم

اول کلومیفن خوردم از روز ۴تا ۹ پریودی .روز ۱۴ رفتم سونو واژینال که گفت فقط یدونه فولیکول بالغ خوب داری ک اندازش ۲۲/۷بود.همون شب و فردا شبش امپول زدم و تا سه شب اقدام کردیم

بعد دوهفته رفتم ازمایش گفتن مثبته و بتام ۱۷۰ بود

شنبه هفته قبل رفتم دکتر باز برام ازمایش نوشت ک بتام ۸۰۰ شده بود

قراره هفته بعد برم سونو

خدا حال همه رو خوب کنه..
دوستام چند تاشون ای یو ای کردن باردار شدن بعضیا با یه متفورمین ساده هر کی با یه چیزی باردار شد 

من کلومیفن خوردم اما فایده ای نداشت

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سایز فولیکولت خوب بود؟  من دوپریودی قبلیم خیلی تاخیر میفتاد مثلا یبار ۴۸ روز کشید امپول ...

خدا رو شکر 😍😍😍

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
شما پلی هستی؟ پری نامنظم یا موی زائد داری؟

موی زائد که خیلی دارم. این نشونه پلی هست؟ 

عزیزم سایز فولیکولت خوب بود؟  من دوپریودی قبلیم خیلی تاخیر میفتاد مثلا یبار ۴۸ روز کشید امپول ...

دکتربهم گفت خوبه.فقط گرفتگی لوله رحم داشتم که بعدازعکس برطرف شدخداکنه این ماه بگیره.هفته آینده یکسالودوماهه منتظرم😭😭😭😭😭😭😭

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
دکتربهم گفت خوبه.فقط گرفتگی لوله رحم داشتم که بعدازعکس برطرف شدخداکنه این ماه بگیره.هفته آینده یکسال ...

ایشالا به حق این ماه عزیز ک تولد مهدی صاحب الزمان هست خدا دلت رو با هدیه دادن یه نوزاد کوچیک شاد کنه

توکل کن به خودش خوشحالت میکنه

خدا حال همه رو خوب کنه..

عزیزم صبر داشته باش من بعد شش سال با ای یو ای البته  یه سقط سه قلو پنج ماهه ام داشتم انهام با دارو سه قلو شدن الانم پسرم یکسالشه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
دکتربهم گفت خوبه.فقط گرفتگی لوله رحم داشتم که بعدازعکس برطرف شدخداکنه این ماه بگیره.هفته آینده یکسال ...

انشالله جواب میگیری عزیزم 😍😍

من طبیعی باردار شدم. ماه دوم و سوم اقدامم  الان سومی رو ناخواسته باردارشدم

الهی عزیزم. خدا حفظشون کنه برات 😍

پریودی نا منظم ،چاقی موضعی به خصوص شکم ،موی زاید رویشکم واطراف سینه اینا همش علایم تنبلی تخمدانه بهترین راه حل براش لاغرشدن ،رژیم غذایی ،نخوردن فست فود

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
عزیزم صبر داشته باش من بعد شش سال با ای یو ای البته  یه سقط سه قلو پنج ماهه ام داشتم انهام با د ...

خدا رو شکر که مادر شدی گلم 😍😍😍

پنج ساله منتظرم ای خدا یعنی میشه ماها هم مادر بشیم 

بمیرم واسه دلت. انشالله ما هم طعم مادر بودنو میچشیم 😢😢😢